Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie mamusie, dawno mnie tutaj nie było, nie wyrabiam czasowo.
Nurtuje mnie pytanie, czy Wam już wrocił okres? Pytanie głównie do mam, które jeszcze kp.
Czy macie jakieś dolegliwości poporodowe?
Witajcie mamusie, dawno mnie tutaj nie było, nie wyrabiam czasowo.
Nurtuje mnie pytanie, czy Wam już wrocił okres? Pytanie głównie do mam, które jeszcze kp.
Ja już co prawda nie karmie, skończyłam po 7mc, ale okres mi wrócił jeszcze jak karmilam. Teraz jak skończyłam karmić to jestem na tabletkach.Witajcie mamusie, dawno mnie tutaj nie było, nie wyrabiam czasowo.
Ja karmie ale biorę tabletki, więc nie miał kiedy mi wrócić okres. Ma to skutki ubocze, bo mam bardzo słabe nawilżenie pochwy. Na badaniu usłyszałam, że moja szyjka wygląda jakbym miała klimakterium, ale niby jest to normalne przy karmieniu.Witajcie mamusie, dawno mnie tutaj nie było, nie wyrabiam czasowo.
Ja się skłaniam ku ugryzieniuCo to wedlug was ? Pogryzienie uczulenie?
Ja jeszcze kp i nadal nie mam okresu, jeśli chodzi o dolegliwości po porodzie to brak. Ewentualnie jeśli mocno bym się czegoś doszukiwała to czasem odczuwam miejsce po nacięciu i pęknięciu, ale u mnie poród był bardzo ciężki z koniecznym całkowitym znieczuleniem już po urodzeniu synka.Witajcie mamusie, dawno mnie tutaj nie było, nie wyrabiam czasowo.
Obstawiała bym pogryzienie, ale wiadomo trzeba obserwować bo może jednak coś uczuliłoCo to wedlug was ? Pogryzienie uczulenie?