Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy mocno! Musi być dobrze i oczywiście daj znać w wolnej chwiliCześć, miłego dnia wszystkim.
Ja dzisiaj mam wizytę u onkologa, trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze...
O dokładnie tak - zadaniowo! Wyjęłaś mi to z ustJa mam podobnie, że na razie nie ma wielkiej radości tylko próbuje podchodzić zadaniowo. Może to dobrze, że tak do tego podchodzimy. Chociaż wiadomo, że trzeba myśleć na ile możemy pozytywnie. Ja Ci powiem, że jak robiłam druga betę i czekałam na wynik po prostu czułam, że będzie dobrydaj znać jutro jaki wynik
Magda a Ty nie miałaś dzisiaj USG?
Jest taki program unijny dla kobiet ponizej 35 rż ze Slaska, darmowe badania prenatalne bez skierowania. Istnieje kilka placowek, ktore je wykonuja. Jakby ktos byl zainteresowany![]()
Dziewczyny, a czy to normalne, że wydaje mi się że brzuch mi delikatnie wybulilo? Czy to nie za wcześnie? Nawet maz stwierdził, że już coś widać. Nie chodzę wzdeta. Jestem drobna i tak się zastanawiam, czy to możliwe że to brzuszek ciążowy. Któraś też ma takie wrażenie? Jestem w 5+5.
Tzn Ty juz sie lapiesz jesli masz skonczone 35 lat na darmowe badania wszedzieOoo Ja mam 35 l więc idealnie. Możesz coś więcej opowiedzieć?
Małe sprostowanie co do osoby która chciała wejść na zamknięty i tam się udzielać, jest aktywna cały czas. Miałam małe przekłamania i chce to sprostować. Dziewczyny może warto się odnieść co do tej osoby i jej prośby. W końcu ta dziewczyna pyta każdą z Was.