Malinowysok
Fanka BB :)
Tak bardzo dobre, że aż mi się humor poprawiłMój pyta: "Co tam robisz? Inkubujesz?"Albo gadamy sobie i mówię, ale jestem zmęczona. A on, a co robiłaś? A ja: dzisiaj cewę nerwową, a ty?
Gratulacje!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak bardzo dobre, że aż mi się humor poprawiłMój pyta: "Co tam robisz? Inkubujesz?"Albo gadamy sobie i mówię, ale jestem zmęczona. A on, a co robiłaś? A ja: dzisiaj cewę nerwową, a ty?
Gratulacje!!!
u Ciebie to tak słodko brzmi to mnie rozczuliło a mój chłop mnie po prostu wk. rwia.... Co zrobicMój pyta: "Co tam robisz? Inkubujesz?"Albo gadamy sobie i mówię, ale jestem zmęczona. A on, a co robiłaś? A ja: dzisiaj cewę nerwową, a ty?
Gratulacje!!!
na początku powiedziała ze narazie nie bije jeszcze serduszko ale kazała włożyć ręce pod tylek i mówi ze juz coś tam jest.. To było wg moich aplikacji dokładnie 6 tydzień ale mówiła że ciąża może być odrobinę młodszaW którym tygodniu miałaś już akcje serca ?
Też na to liczeIzka fuuu współczuję. Ależ cię wymęczy. Miejmy nadzieję że drugi trymestr będzie łaskawszy.
całkowicie chyba nie ma potrzeby rezygnowania z herbaty a nawet kawy :-)Dziewczyny, czego Wam najbardziej brakuje? Z czego w ciąży trzeba zrezygnować lub ograniczyć.
Mnie mocnej herbaty w ilościach hurtowych i gorących kąpieli. A najlepiej gorącej kąpieli z filiżanka herbaty (takiej która umarłego budzi do życia)
haha mnie winka swojskiegoDziewczyny, czego Wam najbardziej brakuje? Z czego w ciąży trzeba zrezygnować lub ograniczyć.
Mnie mocnej herbaty w ilościach hurtowych i gorących kąpieli. A najlepiej gorącej kąpieli z filiżanka herbaty (takiej która umarłego budzi do życia)
Ja niestety schudłamja w sumie przy mojej nadwadze liczylam ze nie bede mogla jesc i troche schudne na poczatku, ale nie.![]()
u mnie niestety bardzo duza. Szczescie w nieszczesciu, ze mnie teraz nie ciagnie do slodkiego i przekasek. Natomiast jak sie teraz robie glodna to sie robie GLODNA. Staram sie miedzy glownymi posilkami wypic actimel albo troche serka wiejsckiego. Mam nadzieje ze niechec do podjadania mi nie minie.
Generalnie tu w tygodniu jest tak, ze glowny posilek mamy ok godziny 11-12, taki zwyczaj. Lunch w pracy zaczyna sie o 10:30 i wtedy leca ziemniory, miecho itp. Na wieczor cos mniejszego. Na szczescie z mezem razem rpacujemy wiec jak chodzilismy do biura jedlismy razem obiad w pracy, a teraz gotujemy w domu.
Mój też woła do mnie inkubatorekMatko Wy zamiast spać to produkujecie z rana
Wczoraj miałam wieczorem oglądać film z mężem ale tak mnie wkurzył myślałam że go udusze... Gada do mnie inkubatorku jak mu powiedziałam że może niepotrzebnie zjadłam te jajaka w koszulce to mówi ok to już więcej nie zjesz... Jprdl chłopy to są dziady pierdzieli takie głupoty nie postawi się na mojej sytuacji... Już sobie to przypomniałam i znowu mam nerwy.
Ale ile dzisiaj wizyt będzie
Czekam na serduszka i dobre wieścido mojej wizyty jeszcze tydzień a raczej TYLKO tydzień
wytrzymam
Miłego dnia ja lecę robić sniadanie