Martaem1983
Fanka BB :)
Tak, od progesteronu, ja mam na twarzy kropkito moze byc od hormonow, ja jak zaczelam przyjmowac progesteron to wysypalo mi cale plecy i tak mialam przez dwa tygodnie, pilam wapno dwa razy dziennie i przeszlo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, od progesteronu, ja mam na twarzy kropkito moze byc od hormonow, ja jak zaczelam przyjmowac progesteron to wysypalo mi cale plecy i tak mialam przez dwa tygodnie, pilam wapno dwa razy dziennie i przeszlo![]()
A powiedzcie jakie robicie prenatalne? Tylko te „zwykle” czy No nifty, sanco itp.?Ja mam się zamiar umówić,. U mnie 8 tydzień ,to mam nadzieje że się jeszcze wyrobię![]()
Oooo jest w Katowicach!!!! Jejuu jesteście kochane![]()
U mnie w mieście otworzyli się chwilę przed pandemia i w trakcie się zamknęli i nie udało mi się zjeść i teraz Was czytam i żałuję, że nie zdążyłamTak! Ale gdybyś chciała zamawiać to weź pod uwagę dość długi czas oczekiwania, bo mają spory popyt![]()
Dziś 7 tydzień zaczynamNo ja stwierdziłam ze nie czekamy. Aczkolwiek zastanowie sie jesli jie uslysze w piatek serduszka to sie wstrzymamy poprostu na po swietach jednak. Nie bedzie takiego funu
Ale czad! Gratki :*
Poprawilas mi humorjestes cool!
Ja kurde mam na odwrot.. nie mam apetytu.. jem jak juz muszę..
W poprzednich ciazach normalnie mialam apetyt a teraz jakos widze żarcie i robi ki sie bleee....
Który bedziesz miala w piatek tydzien ciazy?
Moja 7 ciąża.. Syn 6lat i drugi rok. 4 biochemiczne na koncie.. teraz jestem juz dobrej mysli bo juz jestem poza terminami tych biochemicznych..
Kurde tak myślisz..? No mam nadzieję.
@Mila90 no ja sie dodzwoniłam do tej pracowni usg.. termin bylby na poniedzialek wiec nie wielka różnica,ale baba w rejestracji byla tak ochydnie nie mila ze sie wkurzylam ,unooslam honorem i zostaje przy tym piatku! Trudno co ma byc, to bedzie! Musze sobie w glowie poukładać.bo jakos za moco sie tym przejelam, a mozliwe ze pozniej bede sie smiala ze sie bez potrzeby nakrecilam.
Ja to jak narazie tylko zwykle ,mam nadzieję że wszytko będzie dobrze i innych nie będę musiałaA powiedzcie jakie robicie prenatalne? Tylko te „zwykle” czy No nifty, sanco itp.?
Apropo zwierzaków![]()
Ja mam w domu pitbullkeApropo zwierzaków![]()
Mam dokładnie takie samo podejście jak TyJa myslalam o Nifty, bardzo mi polecano. Ale z mężem przegadaliśmy temat i zaczniemy od podstawowych badań, czyli zwykłe prenatalne (USG przeprowadzone przez lekarza certyfikowanego przez FMF), wolna podjednostka beta HCG i PAPPA i jeśli tutaj wyjdzie wszystko ok, to na tym skończymy. Gdyby pojawiły się wątpliwości, idziemy w Nifty.
Ja nosze zwykłe legginsy i koszulkiDziewczyny, kiedy zaczynacie nosić ciążowe spodnie? Mnie wszystkie już cisną i właśnie zamówiłam jedne na zalando bo nie mam w czym chodzićw co w ogóle najlepiej się ubierać żeby było wygodnie ?
Ja nosze zwykłe legginsy i koszulki [emoji16]ale z tego co widzę i jak dalej w takim tempie będzie mi brzuch rosnął to będę musiała zakupić legginsy ciążowe i pożyczać koszulki od męża[emoji1787][emoji1787][emoji1787]oczywiście żartuje [emoji16]wtedy jakieś tuniki kupie [emoji106][emoji1666]Ale to zależy w czym Ty bedziesz się dobrze czuła. Mi obecnie przeszkadzają uciskające gumki np od majtek i spodni.
U mnie 5 ciąża. 2 synów 7,6 i córa 14 latDziewczyny pytanie z innej beczki
Które to są wasze ciąże? Ile macie dzieciaków i jakie różnice między dziećmi?
Jeśli będziecie chciały w ogóle podać
Ja zaczynam, 5 ciąża. 2 córki 15 i 11 lat.