reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny zwróćcie uwagę ile jest poronień.
To jest straszne. Nie sądziłam, że aż tyle.

Ale tym razem u nas wszystkich musi być dobrze :) Musi i koniec.

Zaraz spadam do domu przebrać się i będę śmigać do lekarza.
Tak sobie myślę, że chyba za wcześnie on mi kazał przyjechać. Wg OM mam 5+5, ale od ostatniego poronienia mam cykle 26 dniowe i przesuniętą o kilka dni owulacje., więc ciąża może być młodsza i pewnie serduszka nie będzie. Jak myślicie??
Też nie sądziłam że tyle z nas będzie po przejściach ale razem raźniej każda ma inne doświadczenia. Liczę że wszystkie się doczekamy skarbów❤️ mam nadzieję że dzisiaj zobaczysz serduszko ❤️

Ja mam siny brzuch od zastrzykow wiec tez jej tlumacze, ze nie moze po mnie skakac itd z tego powodu (dobrze wiedziec ze nie tylko moje dziecko jest takie dzikie hihi)
oby drugie było ciut spokojniejsze chociaż teraz już jest coraz lepiej i kupę mogę zrobić w samotności wcześniej to nie wchodziło w grę bi zawsze albo gdzieś wlazł albo coś rozwalił. Wszędzie go pełno nie usiedzi w miejscu nawet minuty

Dziewczyny, czego Wam najbardziej brakuje? Z czego w ciąży trzeba zrezygnować lub ograniczyć.
Mnie mocnej herbaty w ilościach hurtowych i gorących kąpieli. A najlepiej gorącej kąpieli z filiżanka herbaty (takiej która umarłego budzi do życia)
Mi najbardziej brakuje energii, którą miałam jeszcze nie dawno. Jestem senna, czasami drzemka to obowiązek i czasami w pracy ciężko przez to wysiedzieć 🙈 a i w domu wolniej wszystko mi idzie z robotą. Także zdecydowanie energii 😜
Dziewczyny pytanie z innej beczki

Które to są wasze ciąże? Ile macie dzieciaków i jakie różnice między dziećmi?
Jeśli będziecie chciały w ogóle podać ;)

Ja zaczynam, 5 ciąża. 2 córki 15 i 11 lat.
U mnie pierwsza ciąża 😉
No ja stwierdziłam ze nie czekamy. Aczkolwiek zastanowie sie jesli jie uslysze w piatek serduszka to sie wstrzymamy poprostu na po swietach jednak. Nie bedzie takiego funu

Ale czad! Gratki :*

Poprawilas mi humor :D jestes cool!

Ja kurde mam na odwrot.. nie mam apetytu.. jem jak juz muszę.. :(
W poprzednich ciazach normalnie mialam apetyt a teraz jakos widze żarcie i robi ki sie bleee....

Który bedziesz miala w piatek tydzien ciazy?

Moja 7 ciąża.. Syn 6lat i drugi rok. 4 biochemiczne na koncie.. teraz jestem juz dobrej mysli bo juz jestem poza terminami tych biochemicznych..

Kurde tak myślisz..? No mam nadzieję

@Mila90 no ja sie dodzwoniłam do tej pracowni usg.. termin bylby na poniedzialek wiec nie wielka różnica,ale baba w rejestracji byla tak ochydnie nie mila ze sie wkurzylam ,unooslam honorem i zostaje przy tym piatku! Trudno co ma byc, to bedzie! Musze sobie w glowie poukładać. :p bo jakos za moco sie tym przejelam, a mozliwe ze pozniej bede sie smiala ze sie bez potrzeby nakrecilam.
Haha czyli jak się kobieta wkurzy to nie ma to tamto 😜 też czasem tak mam, że mnie strasznie zniechęcają ludzie i potem już nie mam ochoty na ich pomoc 🙈 no to mam nadzieję, że ten termin, który trochę przez przypadek nam przypadł, będzie odpowiedni 😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry