Dodam ze pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 18.02Hej Kochane właśnie dowiedziałam się ze jestem w ciąży25 marca zaczął się 5 tydzień i pęcherzyk ma już 6mm, czy to oznacza ze przy wizycie 2.04 istnieje szansa ze zobaczę już zarodek ?pozdrawiam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dodam ze pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 18.02Hej Kochane właśnie dowiedziałam się ze jestem w ciąży25 marca zaczął się 5 tydzień i pęcherzyk ma już 6mm, czy to oznacza ze przy wizycie 2.04 istnieje szansa ze zobaczę już zarodek ?pozdrawiam
![]()
Dziś wizyta? A to chyba jasne dlaczego spac nie dało się dłużejHej witam się 6t5d z tych nerwów spać przez pół nocy nie mogłam a od godziny 5 na nogach ja się pytam po co jak jeszcze 2 godziny spać bym mogła. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty zdam relacje jak wyjdę mam ma 9.25![]()
Ja 37 w listopadzie 38Ja 39 i tydzień wiec jest tu grupka „starszych pan”)) u nas to trzeci, ostatnia ciaza 7 lat temu wiec jakby na nowo.
normalkaJa przez ostatnie dni kochane mam jakis fetysz do moich cyckównon stop sie za nie łapie i sprawdzam czy bolą
mimo tego ze co jakiś czas czuje mrowienie w okolicy brodawek .
Powiedzcie proszę ze nie tylko mi odbija![]()
ja w pazdzierniku 38Ja 37 w listopadzie 38
normalka![]()
Znając życie wtedy dzien ciągnie się najbardziejCzęść dziewczyny. Ja też dzisiaj mam wizytę. Dopiero o 17... Mam nadzieję, że dzień szybko zleci.![]()