Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nic się nie stresuj na pewno czas szybko zleci do kolejnej przełożonej wizyty i wszystko bedzie dobrze .Ja tez sie witam 7+5, mialo byc dzis usg, ale nie bedzie. Na szczescie w czwartek mam wizyte u poloznej.
Bardzo sie zestresowalam ta odwolana wizyta i naprawde popsula mi urlop, bo wczoraj rano czulam sie super, a teraz klebek nerwow.
Boje sie ze polozna nie wyslucha przez ten swoj mikrofon serduszka przez moja nadwage i cale swieta bede sie zamartwiac.
No ale zawsze lepiej miec urlop niz go nie miec, chociaz gorzej sie czuje niz w dniu pracy.
W naszym domu beda swieta na raty i juz mamy pierwsze potrawy do skonsumanianie jestesmy w stanie przejesc wszystkiego naraz, wiec mamy tydzien swiatecznych potraw
![]()
Trzymam mocnoJa dzisiaj wizytuje i zero stresu.
Kurcze coś w tym jest że druga ciąża bardziej na lajcie.
Nawet jeśli zarodka nie będzie to na spokojnie bo to dopiero wcześnie![]()
Jakoś mnie tak naszło, że co ma być to będzie.
O ile byłby jakiś cudowny lek, który podtrzyma ciążę, albo sprawi że pojawi się zarodek lub serduszko nie przestanie bić to pewnie bym się zadręczała i wyczekiwała by nie przegapić tego momentu, a tak? Co my możemy![]()
Wierzę w to że głowa i pozytywne nastawienie potrafi wiele![]()
Dzisiaj ma być piękna pogodamiłego dnia wszystkim i pozytywnych wieści z wizytujacych.![]()
Ja czekam do 18![]()
Na pewno kazda z nas po wizycie bedzie spokojniejsza a jeszcze bardziej spokojniejsze bedziemy gdy dzidzia zacznie dawac o sobie znać to wtedy juz bedziemy miec pewnosc ze tam jest.Trzymam kciuki za Wasze wizyty!Będzie dobrze!
Ja za to wróciłam do pracy i dziadka pojechałam do biura. Jakoś więcej we mnie omtymizmu po wczorajszej wizycie ale ciśnie dalej wyższe niż powinno... Miłego dnia dziewczyny![]()