reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Właśnie apropo badań ja mam na 10 mają USG będzie niby trawlo godzine i mogę z partnerem.

23 kwietnia idę na wizytę do mojej gin i mówi że już wtedy pobierze mi krew na ten test żeby już był wynik 10go wtedy lekarka ro razem ogląda. Nie za wcześnie będzie tego 23? Będę wtedy 9t6d co sądzicie?
U nas koszt takiego badania to 450zl

@Fejkaaa , @Patka77
Ja się powoli zabieram za zakupy właśnie.
Cały czas się boję, że za wcześniej trochę jeszcze i że zapesze, ale zamówiłam segregator (długo czekaliście na dostawę te które mają? ) i kosmetyki- na rozstępy i serum do biustu.
Detektor tętna mialbyc następny - pewnie po kolejnej wizycie go zamówię jak wszystko wyjdzie ok.
Masz jakis krem na rozstępy godny polecenia? W pierwszej ciazy uzywalam takiego z Palmersa kakowego bodajze. Kurcze teraz jakos mam problem ze smarowaniem tego zasiniaczonego brzucha po zastrzykach, nie wiem kiedy to robic, zeby pozniej przed podaniem zastrzyku nie byl za tlusty🙈🙉 matko jakie ja mam glupie rozkminy😅

Powiem Wam szczerze że ja jestem jakąś inną bo nawet wolę sama na większość badań iść. Wiem że mój partner chciałby iść więc o ile będzie opcja to go wezmę. Niech się cieszy [emoji1787] ale ja to jakaś taka Zosia samosia jestem [emoji1787]

reklama
Masz jakis krem na rozstępy godny polecenia? W pierwszej ciazy uzywalam takiego z Palmersa kakowego bodajze. Kurcze teraz jakos mam problem ze smarowaniem tego zasiniaczonego brzucha po zastrzykach, nie wiem kiedy to robic, zeby pozniej przed podaniem zastrzyku nie byl za tlusty🙈🙉 matko jakie ja mam glupie rozkminy😅
ja kupie mustele krem i olejek dobry skład ma. Mam nadzieję se ten zapach mi podjedzie bo wszystko z misteli pachnie specyficznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry