Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taaak bardzo nawilza, nie pachnie w ogole, ale fajnie sie wchlania, fakt ze dlugo. Czytalam troche ze w ciazy jest bardzo polecany wlasnie na rozstepy. ja juz dlugo wczesniej go uzywalam glownie na cellulitNawilża ten olejek skórę? Dużo o nim słyszałam i planowałam się zaopatrzyć, ale jakoś do tej pory jeszcze tego nie zrobiłam..![]()
Trochę zabawne ale głównie przerażające. Taka mamy opiekęLekarz prowadzący moją pierwszą ciążę ostatnio zasłynął tym że bliźnięta zauważył w 28 tygodniu ciąży. Dziewczyna 28 tygodni chodziła na NFZ
Ja w sumie też.. w styczniu się wzięłam za siebie Dietka ćwiczenia ( miałam 85 kg ) w środę ważył mnie lekarz i wyszło 78. No ale to dalej dużo xd mam 167 cm
To już dużyCześć dziewczyny! Wczoraj miałam wizytę, bobas ma już 3.82 cmwizyta bardzo udana bo bobas był bardzo ruchliwy
stópki mają 0.6cm
![]()
A to jest jakiś pomysła nie chcialabys sprobowac tych suszonych sliwek dodawac np do koktajli owocowych? takie zblendowane prawie sa nie wyczuwalne![]()
MasakraTrochę zabawne ale głównie przerażające. Taka mamy opiekę![]()
Wspaniałe wiadomościCześć dziewczyny! Wczoraj miałam wizytę, bobas ma już 3.82 cmwizyta bardzo udana bo bobas był bardzo ruchliwy
stópki mają 0.6cm
![]()
Ja się okropnie boje przytyć bo widzę jak moja siostra sobie nie radzi z zrzuceniem zbędnych kg po ciążyJa podobnie [emoji16] 170cm i 79kg. A jak zaszłam w ciążę ważyłam 82kg. Pewnie niebawem waga zacznie rosnąć. Mam nadzieję że max 90kg będzie. Ale zobaczymy.
Ja mam 165 i 89, ale u mnie to raczej norma, przy 82 wyglądam na szczupła osobęJa podobnie [emoji16] 170cm i 79kg. A jak zaszłam w ciążę ważyłam 82kg. Pewnie niebawem waga zacznie rosnąć. Mam nadzieję że max 90kg będzie. Ale zobaczymy.