Natalia9898
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie wszystko w porządku ryzyko z usg wyszło niskie
małych na usg ziewalo i ssał palca
dzisiaj mam taką huśtawkę emocji że się popłakałam jak mój narzeczony był dla mnie nie miły biedny nie wiedział co zrobić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja narazie tylko przeglądam bardziej nastawiam się na przeorganizowanie mieszkania zeby mieść miejsce na łóżeczko i rzeczy młodej. Mój narzeczony wybija mi z głowy zakupy do potwierdzenia płci więc jeszcze chwile się wstrzymam ale powiem wam ze ciężko mi wytrzymaćJa dziś dzień wolny, jutro Komunia, właśnie zrobiłam listę rzeczy do załatwienia dziśmoże nawet pojadę wózki ogladnac?
)) nie zostawiłam nic po synkach także mam zerowy start ale po dwójce dzieci lista potrzeb krótsza
wózek na 100% używany - wybór jest ogromny. Ubranka z Vinted - to wszystko jest na kilka tygodni przez pierwsze miesiące.
a wy już coś zaczęlyscie kupować?ja zakupy odpalam chyba od lipca. Na razie nie kupiłam nic tylko lista ulubionych na Vinted rośnie
))
Mialam 2 dni i nie wiem czy mi coś nie podeszło czy jak bo przeszło. Myslalam do lekarza dzwonić na 3 dzien ale samo minęłoDziewczyny mialam któraś z Was rozwolnienie?? Ja mialam zaparcia caly czas a dzisiaj nocy rozwolnienie i od rana juz ze 3 razy bylam w toalecie boli mnie żołądek i niedobrze. Nie wiem czy to od tego ze coś zjadłam czy może to hormony :/ ale jeszcze tak znośnie. Mam nadzieje ze to nie jakieś wirusowki czy uj wie co![]()
To moze i mi samo przejdzie a brałaś coś jakiea probiotyki chociaz ? Chyba możnaMialam 2 dni i nie wiem czy mi coś nie podeszło czy jak bo przeszło. Myslalam do lekarza dzwonić na 3 dzien ale samo minęło
Bałam się cokolwiek brać ja przy lekach to panikara jestem ale wody to piłam naprawdę sporo, zapytaj w aptece napewno Ci doradzaTo moze i mi samo przejdzie a brałaś coś jakiea probiotyki chociaz ? Chyba można
Z dziewczynką miałabym prostszy wybór. Dla chłopaca praktycznie żadne imie mi się nie podoba. Wszystkie wydają mi się takie oklepane: Filip, Kuba, Adaś itd, albo źle mi się kojarzą. Nie chcę też takie starego imienia typu Fryderyk, Stanisław itp. Cięzka sprawa...Super ze dzidzia rośnie, ja niestety z bakteriami w ciąży z synkiem miałam problem do samego końcaJeśli chodzi o imię to już kwestia czy ma być tradycyjne czy nowoczesne. No z krótkich to Klara, Maja, Pola, Nela, Kaja, Mia, Gaja, Zofia, Zoja, Ida, Liwia,Dalia a mój syn wstępnie jakby był dziewczynka miał być
Mam dokładnie tak samo. U nas jest dalej "fasola"U nas też problem z imieniem. Wiemy że będzie chłopak i tu jest problem z nazwań go. Dla dziewczynki miałabym z marszu z 10 imion, a raczej na pewno byłaby Iga. No a imiona męskie niestety żadne jakoś bardzo mi się nie podoba, mężowi również
Póki co nazywamy go "maluch"![]()
Ja miałam 2 dni, brałam probiotyk, przeszloTo moze i mi samo przejdzie a brałaś coś jakiea probiotyki chociaz ? Chyba można
To mnie już chyba odwaliłoU nas też problem z imieniem. Wiemy że będzie chłopak i tu jest problem z nazwań go. Dla dziewczynki miałabym z marszu z 10 imion, a raczej na pewno byłaby Iga. No a imiona męskie niestety żadne jakoś bardzo mi się nie podoba, mężowi również
Póki co nazywamy go "maluch"![]()