Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
współczujęNiestety żegnam się.. Dostałam strasznego krwawienia i nic się nie dało uratować.. Życzę wam cudownych ciąż i wszystkiego dobrego
Ja tez zreszta boje się ćwiczyć . Jeśli będę mogła to wtedy bym jeździła na rowerze . Ale faktycznie kilka kg mniej zero cukru i słodyczy regularne posiłki I się udało .widać odchudzanie sprzyja ciążyJa też zabrałam się za siebie. Ćwiczenia codziennie, brak słodyczy. Już mi się zaczynały ładnie rysować mięśnie i jebut. Dwie kreski. Nie mam siły na żadne ćwiczenia i widzę, jak OBRASTAM!
Historia jak w filmie.Dziewczyny ja mialam tak samo od ponad miesiąca zaczelam codziennie biegac po 4-6km odrzuciłam cukier, słodycze.
Zaczelam się zdrowo odżywiać.
Schudłam 3kg az tu nagle zaczal sie spóźniać okres pomyslalam ze pewnie przez te moja drastyczna zmianę czekalam 9 dni bo bylam pewna ze @ przyjdzie az pewnego razu poszlam sobie pobiegac i bez przerwy dostawałam zadyszki wtedy do mmie dotarło ze cos jest nie
Tak zrobilam test i okazało się że ma to swoj powód![]()
Dużo kobiet po 30Ja 39 i tydzień wiec jest tu grupka „starszych pan”)) u nas to trzeci, ostatnia ciaza 7 lat temu wiec jakby na nowo.
Spokojnie, jeżeli ból jest umiarkowany i nie wymaga leków przeciwbólowych, to pewnie nic się nie dzieje. Macica, przydatki i splot krzyżowy nerwowy są blisko położone, więc to pewnie wszystko możliwe.Tak się teraz zastanawiam czy ten mój ból w krzyżu jest normalny.. Boli zwykle po całym dniu lub po jakimś wysiłku. Coś mi się kojarzy że w tak wczesnym etapie bóle krzyżowe źle wróżą.. [emoji22] Czy któraś z was też po jakimś wysiłku ma podobnie? Może jednak źle kojarzę i to normalny objaw..