marlena_lena
Zaciekawiona BB
Jest, ja zamówiłam i też już mam - właśnie odebrałam, jest super!Wersja nazywa się Pastel i sprawdzałam jest dostępna![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest, ja zamówiłam i też już mam - właśnie odebrałam, jest super!Wersja nazywa się Pastel i sprawdzałam jest dostępna![]()
Krem z mustela jest dostępna wersja tez bezzapachowaja kupie mustele krem i olejek dobry skład ma. Mam nadzieję se ten zapach mi podjedzie bo wszystko z misteli pachnie specyficznie
Ja też mutacja mthfr. Nie znalazłam na internecie żadnej mieszanki dla ciężarnych, żeby były w składzie tylko metyle. Aż sobie wygooglowałam Twoje suple bo jak bym coś znalazła z dobrym składem to by było superPrzyjmuje Little Me z Health Labs - fajny skład i maja tylko foliany, a na tym mi zależało przy mutacjach.
Dodatkowo: witamina D3, kwasy omega 3, wit B12
Tak mi wczoraj pani powiedziala przez tel i tego się trzymamteż jestem umówiona do dr. Szwaczki, przy rejestrowaniu Pani powiedziała, że ciężko powiedzieć co donosoby towarzyszącej bo to zależy od lekarza więc Twoje informacje pocieszają![]()
10.05 mam wizytę. Zadzwoniłaś jeszcze raz i zapytałaś? Mi się to często zdarzaA kiedy masz wizytę? Mi nawet nie powiedziała jaki lekarz [emoji2356] a z nerwów zapomniałam zapytać, a dzis jak dzwonilam to Pani mówiła ze okaze sie dzień przed czy można z tatusiem bo lelarze zmieniaja zdanie z dnia na dzien
To mamy podobnie tez jestem inna, ja nawet nie rzucam takiego pomysłu i nie wiem czy by chciał iść ale wiem ze ja nie i to mi wystarczyPowiem Wam szczerze że ja jestem jakąś inną bo nawet wolę sama na większość badań iść. Wiem że mój partner chciałby iść więc o ile będzie opcja to go wezmę. Niech się cieszy [emoji1787] ale ja to jakaś taka Zosia samosia jestem [emoji1787]
No tak ogólnie to chodze sama, żeby nie byłoTo mamy podobnie tez jestem inna, ja nawet nie rzucam takiego pomysłu i nie wiem czy by chciał iść ale wiem ze ja nie i to mi wystarczyNagram mu pewnie jakiś filmik ktoregos razu z usg jak juz fajnie będzie widać dzidziucha albo bicie serducha. Nie wyobrażam sobie ciągać go na badania niby po co i czemu miałoby to służyć
![]()
Mam tak samo, zdecydowanie wolę sama chodzić na wizyty lekarskie. Co prawda teraz mam zakaz prowadzenia samochodu, więc ustawiam wizyty żeby mąż mógł mnie wozić. Ja idę a on czeka w aucie. Wiem, że marzy żeby zobaczyć na ekranie dziecko, więc tak samo jak u Ciebie pewnie jeśli będzie możliwość to pójdziemy razem. A może wystarczy nagranie i już będzie najszczęśliwszy na świeciePowiem Wam szczerze że ja jestem jakąś inną bo nawet wolę sama na większość badań iść. Wiem że mój partner chciałby iść więc o ile będzie opcja to go wezmę. Niech się cieszy [emoji1787] ale ja to jakaś taka Zosia samosia jestem [emoji1787]
No moj synek chciał by byly bliźniakiMoj najstarszy dwa tygodnie temu skonczyl 6 latpotem chłopuś roczny i teraz bedzie rok po roku właściwie
Wczoraj poinformowałam starszego,ze bedzie kolejna dzidzia.. na poczatku zareagował dziwnie, jakby chcial sie rozplakac, ale zaraz sie ucieszyl i powiedzial ze cieszy sie i ma nadzieje ze teraz bedzie siostraprzy bracie tez mial taka nadzieję.. ale niestety..
dodalam mu juz teraz ze ja mam takie przeczucie jak przy nim i przy Bratku, ze bedzie chlopiec.. zeby sie nie nastawiał powiedzial ,ze tez dobrze.
trudne sa takie rozmowy..