G
guest-1693758626
Gość
Wróciliśmy od gości koło 20.
Dzisiaj fajna rodzinna niedziela

Dzisiaj fajna rodzinna niedziela
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzenie
Niech zostanie jak jest jakby chodziła moja o 20 to na bank o 5 pobudka. Niech zostanie jak jest
Uwielbiam Bieszczady w ogóle góry uwielbiam![]()
Ja w Bieszczadach byłam tylko raz, bardzo mi się podobało bo ja też kocham góry ❤ ale wtedy jeszcze nie byliśmy z mężem doświadczonymi piechurami. Wyjeżdżałam z niedosytem. Nie udało nam się wrócić, bo niestety to jest od nas bardzo daleko. Nie mieliśmy wtedy auta i podróż do miejsca noclegu zajęła nam 15 godzinWróciliśmy od gości koło 20.
Dzisiaj fajna rodzinna niedziela![]()
To my mamy półtorej godziny ode mnie, można jechać tam i z powrotem nawetJa w Bieszczadach byłam tylko raz, bardzo mi się podobało bo ja też kocham góry ❤ ale wtedy jeszcze nie byliśmy z mężem doświadczonymi piechurami. Wyjeżdżałam z niedosytem. Nie udało nam się wrócić, bo niestety to jest od nas bardzo daleko. Nie mieliśmy wtedy auta i podróż do miejsca noclegu zajęła nam 15 godzin
Jak malutka zniosła tak długą wizytę?
Mi Kuba zrobił dzisiaj malinkędobrze, że na ramieniu
![]()
Ale masz dobrzeTo my mamy półtorej godziny ode mnie, można jechać tam i z powrotem nawet![]()
Piękne fotki i piękni wy!Nie nie, chodziło ogólnie, że wstaje o 8 czy 9 z łóżka. Ja karmię chyba 3 razy w nocy, a że Klara śpi ze mną to nawet nie wiem, że karmię
![]()
Miriam Stefańska (@szatynka_z_gor_) • Instagram photos and videos
820 Followers, 1,558 Following, 597 Posts - See Instagram photos and videos from Miriam Stefańska (@szatynka_z_gor_)instagram.com
Super ci idzieDzień dobry poniedziałkowo. Cóż to była za noc!
Po pierwsze, Kuba śpiący w swoim łóżeczku od 20:00 obudził się najpierw o 21:00, a potem o 4:00 nad ranemnie obudziło go ani moje kładzenie się (choć przyznaję, że bylam jak ninja), ani męża (on był cicho, ale co to za ninja co sobie przyświeca telefonem).
O tej 4:00 już go wzięłam do siebie. Zjadł i był jakiś niespokojny, uznałam że skoro nie śpi, to zmiana pieluchy. Jakieś było moje zaskoczenie, gdy w środku znalazłamKuba nie kupka w nocy od chyba 6 tygodnia życia
a jak się zorientowałam, że wieczorem wyniosłam ręczniki papierowe... No musiałam obudzić drugą połówkę. I oto jestem, Kuba wykonuje jakieś dzikie okrzyki, idziemy załatwić jakieś śniadanie
![]()
Moja też tak mniej więcej. Tylko je sporo w nocy, a ostatnio to mam wrażenie, że co godzinęMoja chodzi spać o 20 i wstaje o 8![]()
Wooow, gratulacje! I nie wołał jeść? To chyba tylko ja mam taką cycoholiczkęDzień dobry poniedziałkowo. Cóż to była za noc!
Po pierwsze, Kuba śpiący w swoim łóżeczku od 20:00 obudził się najpierw o 21:00, a potem o 4:00 nad ranemnie obudziło go ani moje kładzenie się (choć przyznaję, że bylam jak ninja), ani męża (on był cicho, ale co to za ninja co sobie przyświeca telefonem).
O tej 4:00 już go wzięłam do siebie. Zjadł i był jakiś niespokojny, uznałam że skoro nie śpi, to zmiana pieluchy. Jakieś było moje zaskoczenie, gdy w środku znalazłamKuba nie kupka w nocy od chyba 6 tygodnia życia
a jak się zorientowałam, że wieczorem wyniosłam ręczniki papierowe... No musiałam obudzić drugą połówkę. I oto jestem, Kuba wykonuje jakieś dzikie okrzyki, idziemy załatwić jakieś śniadanie
![]()
No a ile je za dnia? Czy to nie jest tak, że nadrabia dzień?Moja też tak mniej więcej. Tylko je sporo w nocy, a ostatnio to mam wrażenie, że co godzinę
Wooow, gratulacje! I nie wołał jeść? To chyba tylko ja mam taką cycoholiczkęNasz rekord nocny to 4 h i zdarzyło się to tylko raz w jej karierze
![]()