M
Myszaaaa
Gość
E tam ja mam 31Dodam, że może wiek ma swoje prawa w czerwcu 39 lat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
E tam ja mam 31Dodam, że może wiek ma swoje prawa w czerwcu 39 lat![]()
To jeszcze młodziutkaE tam ja mam 31![]()
Zależy z której strony patrzeć. Na 1 dziecko już dość staraTo jeszcze młodziutka![]()
Ja mam 32 za tydzień i mój gin mi mówił że już stara na to jestem, ostatni dzwonekTo jeszcze młodziutka![]()
No coś TyJa mam 32 za tydzień i mój gin mi mówił że już stara na to jestem, ostatni dzwonek![]()
Ty będziesz mieć trzecie, ja pierwsze... Podobno pierworódki są coraz starsze, ale jak mi gin nakładl mi do głowy to też się martwięNo coś Ty
Ja na koniec roku 32, trzecie dziecko. A jak pytałam czy są jakieś ograniczenia jeśli chodzi o wiek, do którego najlepiej się wyrobić to gin mówił, że nie ma żadnych![]()
Hmmm to ja według niego jestem babciaJa mam 32 za tydzień i mój gin mi mówił że już stara na to jestem, ostatni dzwonek![]()
No to teraz jechać jedno po drugim heheZależy z której strony patrzeć. Na 1 dziecko już dość stara![]()
Ale to co innego jak masz już dwoje dzieci i kolejne teraz.Hmmm to ja według niego jestem babcia![]()