maszak
Fanka BB :)
A to chyba nie do mniePrzede wszystkim samemu się nie oblicza bo można więcej sobie szkody zrobić niż pożytku.
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to chyba nie do mniePrzede wszystkim samemu się nie oblicza bo można więcej sobie szkody zrobić niż pożytku.
Bardzo możliweA to chyba nie do mnie. Ja miałam podane ryzyko podstawowe i potem skorygowane po wynikach pappy.
E coś Ty nie przepraszaj nie masz za co.Bardzo możliweprzepraszam.
Dzisiaj dzień lenia jak codzień heh.E coś Ty nie przepraszaj nie masz za co.
Jak się mamusie macie? Ja dziś sama z młodym i omg jestem taka nieogarnięta. Jak mam wszystkich do wssystko zrobione, a dziś to totalny chaos
![]()
Ja większość czasu spędzam w domu dopiero po 17 wychodzę na dwór i siedzę / leze do 20 czasem trochę później.Ja na szczęście miałam obiad z wczoraj, więc odpadło mi stanie w upale przy kuchence, ale mam już dojrzałe porzeczki czarne i czerwone i po trochu je zbieram, bo boję się, że jak przyjdzie deszcz, burze to mi je zmiecie. Muszę jednak przyznać, że ciężko dłużej wytrzymać na słońcu i rozkładam sobie zrywanie, idę tam, gdzie aktualnie cień![]()