U
użytkownik 210398
Gość
No szybko czas leciTy już masz 9+3u mnie 7+6
a idę dopiero 28 marca
a później zapisałam się 4 kwietnia
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No szybko czas leciTy już masz 9+3u mnie 7+6
a idę dopiero 28 marca
a później zapisałam się 4 kwietnia
![]()
No właśnie u nas są dwa dni potencjalne i szansa u nas 50/50A sprawdziłam też z ciekawości, wychodzi syn także jak się sprawdzi to będę miała trzech synów![]()
Około 2.500 - 3.000 zł. Czasami są jakieś promocje. Ja się będę rozglądać dopiero bliżej 10 tygodnia.A ile kosztuje ten test?
Pappa nie daje Ci odpowiedzi, daje prawdopodobieństwo, które wylicza system z wielu składowych wiek, wartości białka Pappa i wolnego bhcg i innych czynników i dostajesz wynik np 1:100, że Twoje dziecko może mieć np ZDŁoooo matkoja robiłam PAPPA w drugiej ciąży za 300zl, a dużo się one różnią?
Jej no to superaśnieTo chyba ja na samym końcu bo u mnie 5t. Rozmawiałam dzisiaj z mama i odziwo się ucieszyła i pogratulowała. Powiedział że nawet jak beda bliźniaki to ona na emeryturę odchodzi w tym roku to mi pomoże
. Normalnie się nie spodziewalam
![]()
To chyba ja na samym końcu bo u mnie 5t. Rozmawiałam dzisiaj z mama i odziwo się ucieszyła i pogratulowała. Powiedział że nawet jak beda bliźniaki to ona na emeryturę odchodzi w tym roku to mi pomoże
. Normalnie się nie spodziewalam
![]()
Też myślałam, że to będzie angina bo często mnie to cholerstwo łapie, i wypisał mi Duomox gdyby było gorzej. Na szczęście gardło przestaje boleć i teperatura 37 albo wcale także obędzie się bez antybiotyku. Zdrówka Ci życzęTo trzymaj się, bo ja mam anginę i dostałam antybiotykgorączk utrzymywała się całą dobę do 39stopni i nie było wyjścia, mam brać do soboty..