reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2022

Oo, 10 dni, tez bym pewnie postanowila zadzialac. U nas ostatnia kupa byla w czwartek. Jutro szczepienie, a malutka się zrobila taaaka marudna... Zwalam na skok (podobno moze byc w 18-20 tygodniu) albo zęby :D chociaz nie widzę, żeby coś wychodziło.
Trudno w to uwierzyć, że nasze dzieci urodziły się już tyle tygodni temu! 😲

reklama
Dzisiaj minął rok jak zrobiłam test ciążowy
i pokazał dwie kreski ❤️❤️❤️ jutro będzie rok jak pierwszy raz ujrzałam serduszko mojej kruszynki a za tydzień będzie jak mała ma 5 miesięcy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kocham ❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕
Ja robiłam test 15 marca, bardzo szybko bo po 2 tygodniach, a obie kreski były bardzo wyraźne. Kuba od samego początku był zdecydowany pojawić na tym świecie, bo się udał za pierwszym podejściem 😅

Ja robiłam test 15 marca, bardzo szybko bo po 2 tygodniach, a obie kreski były bardzo wyraźne. Kuba od samego początku był zdecydowany pojawić na tym świecie, bo się udał za pierwszym podejściem 😅

My chwile odczekaliśmy zanim zrobiłam test a na drugi dzień dzwonilam do doktorki umówić się na wizytę a że ktoś zrezygnowal z wizyty to się wślizgnęłam ❤️ choc myślałam że wizyta za tydzień może dwa.
Dzwonilam z pracy gdzieś koło 13 a wizytę miałam koło 19.

U nas nie było tak łatwo troche żeśmy się wycierpieli z mężem zanim ten cud się pojawił ❤️❤️❤️

Ja 24 marca mialam rocznicę pozytywnego testu. Oooj, u mnie nie było tak kolorowo, kompletne zaskoczenie 😄 nie mogę uwierzyć, że takie cudo stworzyliśmy, w ogóle tego nie planując 😂
Haha ale jak to nie planując?
U nas to można powiedzieć mąż trochę zaplanował, przy mojej jakiejś tam, trochę milczącej zgodzie 😅 a on to wziął za dobrą monetę 😂

Ja też zrobiłam 15 marca haha i aż drugim musiałam potwierdzić, bo niewierzyłam haha

reklama
Do góry