Crazylalafresh
Fanka BB :)
Przykro miSą wyniki... Beta 23,2, spadła ..Progesteron 0,63. Za długo się tym nie nacieszyłam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miSą wyniki... Beta 23,2, spadła ..Progesteron 0,63. Za długo się tym nie nacieszyłam
![]()
Tak mi przykroSą wyniki... Beta 23,2, spadła ..Progesteron 0,63. Za długo się tym nie nacieszyłam
![]()
Bardzo mi przykroSą wyniki... Beta 23,2, spadła ..Progesteron 0,63. Za długo się tym nie nacieszyłam
![]()
Nawet nie wiesz jak przykro słuchać, smutno bardzoSą wyniki... Beta 23,2, spadła ..Progesteron 0,63. Za długo się tym nie nacieszyłam
![]()
![]()
Bardzo mi przykroSą wyniki... Beta 23,2, spadła ..Progesteron 0,63. Za długo się tym nie nacieszyłam
![]()
Jeszcze przyjdzie na nas czas ...Są wyniki... Beta 23,2, spadła ..Progesteron 0,63. Za długo się tym nie nacieszyłam
![]()
Przykro mi, ściskam mocnoDziewczyny... Dostałam obfitego krwawienia i mocnych skurczów przed 15:00 i po 16:00 ginekolog stwierdziła, że już po wszystkim... Także, ze złamanym sercem wypadam z gry
Trzymam za Was wszystkie niezmiennie kciuki.
Póki mogę, będę do Was po cichu zaglądać. Ściskam Was mocno, dbajcie o siebie i się niepotrzebnie niczym nie stresujcieDużo zdrówka dla Was i Groszków
Jeszcze przyjdzie na nas czas ...Przytulam
![]()
Prawdopodobnie wada genetyczna... Ogólnie byłam obstawiona progesteronem, później zaraz euthyroxem. Powiedziała, że mogę sobie zrobić badania w kierunku trombofilii, ale z reguły zleca się je jak jest drugie lub kolejne poronienie...Przykro mi, ściskam mocnoLekarka coś powiedziała o przyczynie ?...
Bardzo Ci współczuję,rozumiem i wspieram. Jak będziesz chciała to zawsze pisz ,jesteśmy dla Ciebie wsparciemPrawdopodobnie wada genetyczna... Ogólnie byłam obstawiona progesteronem, później zaraz euthyroxem. Powiedziała, że mogę sobie zrobić badania w kierunku trombofilii, ale z reguły zleca się je jak jest drugie lub kolejne poronienie...
Narazie mam się stawić za 2 tyg. na kontroli, by sprawdzić czy wszystko się właściwie oczyszcza i nic więcej się nie dzieje. W razie czego dostałam skierowanie do szpitala, jakbym chciała mieć wszystko szybciej za sobą. Ale nie chcę iść do szpitala. Swoją drogą - z końcem grudnia miałam usuwany wyrostek robaczkowy, więc narazie mi wystarczy...