reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
To może i ja dołączę, mimo że czekam dopiero na wyniki przyrostu bety? :D Ale podczytywałam was, jestem na bieżąco. Mnie trochę stresuje ta beta dzisiejsza, bo wczoraj miałam jakieś plamienia brązowe. Delikatne co prawda, ale były. I brzuch zaczął boleć jak na okres, dziś to samo.

Widzę, że wy dziewczyny już niektóre po wizytach. Któraś pisała, że była na wizycie i że za tydzień na serduszkową. Tak się zastanawiam, bo ja w zasadzie planowałam się zapisać w ostatnim tygodniu marca/początek kwietnia, ale nie wiem czy nie za późno w takim razie? W zależności oczywiście od tej bety też...

Aha, i okres 8 lutego ostatni (długie cykle), a w środę beta 62
Witamy :)

Ogolnie to wizyta tak po skończonym 6 tygodniu powinna byc ok - przewaznie wtedy juz jest ❤️ mowie sie, ze beta powinna byc poniżej 10tys zeby sie pojawiło serduszko - ale to wszystko oczywiście teoria, byla szybciej albo później.

Myślę, ze masz dobry termin na wizytę, juz raczej powinno byc coś widać.

Okres miałam mieć w niedzielę, więc już spóźniona. Beta w środę 62, dzisiaj przyrost. Wczoraj plamienie brązowe rano i trochę po południu. Zauważyłam że jak chodzę dalej (a wracałam na nogach z pracy) to mi się pojawiło to plamienie. Dzisiaj po lekarzu to samo, bo też na nogach szłam, i też się pojawiło plamienie plus ta krew świeża. Pojawiła się na papierze, jasnoróżowa, trochę jej było. Przed chwilą byłam znowu i takie pozostałości też różowe... :(

Okres miałam mieć w niedzielę, więc już spóźniona. Beta w środę 62, dzisiaj przyrost. Wczoraj plamienie brązowe rano i trochę po południu. Zauważyłam że jak chodzę dalej (a wracałam na nogach z pracy) to mi się pojawiło to plamienie. Dzisiaj po lekarzu to samo, bo też na nogach szłam, i też się pojawiło plamienie plus ta krew świeża. Pojawiła się na papierze, jasnoróżowa, trochę jej było. Przed chwilą byłam znowu i takie pozostałości też różowe... :(
Badałaś progesteron?

Jestem po wizycie...
Ale nie uspokoiła mnie😭😭😭
Jest echo żywego zarodka, ale ma tylko 1mm.
Biorac pod uwagę, że znam dokładny termin owulacji, a test wyszedł 10dpo. I ciąża tydzień młodsza nie zostawia mi pola do nadzieji... Mam mieć kontrolę za tydzień... Ale nie potrafię myśleć pozytywnie...

W poprzedniej ciąży też zarodek na pierwszym USG był tydzień młodszy... Skonczyło się jak skończyło...
Poprosiłam lekarza o zrobienie wymazu więc mi zrobił, dał mi jakieś globulki... Kazał brać Duophaston...
Muszę się zapisać na wizytę za tydzień...

A miało być tak pięknie...miała mnie ta wizyta uspokoić ...eh...

reklama
Jestem po wizycie...
Ale nie uspokoiła mnie😭😭😭
Jest echo żywego zarodka, ale ma tylko 1mm.
Biorac pod uwagę, że znam dokładny termin owulacji, a test wyszedł 10dpo. I ciąża tydzień młodsza nie zostawia mi pola do nadzieji... Mam mieć kontrolę za tydzień... Ale nie potrafię myśleć pozytywnie...

W poprzedniej ciąży też zarodek na pierwszym USG był tydzień młodszy... Skonczyło się jak skończyło...
Poprosiłam lekarza o zrobienie wymazu więc mi zrobił, dał mi jakieś globulki... Kazał brać Duophaston...
Muszę się zapisać na wizytę za tydzień...

A miało być tak pięknie...miała mnie ta wizyta uspokoić ...eh...
Najważniejsze że jest żywy zarodek,może implantacja była później

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry