maggie97
Fanka BB :)
No nie... Dużo tej krwi?Jezu, dziewczyny, dopiero co napisałam, poszłam do łazienki na siusiu i podtarłam się i krew świeżaChyba nic z tego nie będzie ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie... Dużo tej krwi?Jezu, dziewczyny, dopiero co napisałam, poszłam do łazienki na siusiu i podtarłam się i krew świeżaChyba nic z tego nie będzie ...
WitamyTo może i ja dołączę, mimo że czekam dopiero na wyniki przyrostu bety?Ale podczytywałam was, jestem na bieżąco. Mnie trochę stresuje ta beta dzisiejsza, bo wczoraj miałam jakieś plamienia brązowe. Delikatne co prawda, ale były. I brzuch zaczął boleć jak na okres, dziś to samo.
Widzę, że wy dziewczyny już niektóre po wizytach. Któraś pisała, że była na wizycie i że za tydzień na serduszkową. Tak się zastanawiam, bo ja w zasadzie planowałam się zapisać w ostatnim tygodniu marca/początek kwietnia, ale nie wiem czy nie za późno w takim razie? W zależności oczywiście od tej bety też...
Aha, i okres 8 lutego ostatni (długie cykle), a w środę beta 62
Ja w dniu planowanego okresu tez mialam jednorazowo male czerwone plamienie, w poprzedniej ciazy tak samo. Jeśli to malutko i jednorazowo tono niczym nie przesądza.Jezu, dziewczyny, dopiero co napisałam, poszłam do łazienki na siusiu i podtarłam się i krew świeżaChyba nic z tego nie będzie ...
Badałaś progesteron?Okres miałam mieć w niedzielę, więc już spóźniona. Beta w środę 62, dzisiaj przyrost. Wczoraj plamienie brązowe rano i trochę po południu. Zauważyłam że jak chodzę dalej (a wracałam na nogach z pracy) to mi się pojawiło to plamienie. Dzisiaj po lekarzu to samo, bo też na nogach szłam, i też się pojawiło plamienie plus ta krew świeża. Pojawiła się na papierze, jasnoróżowa, trochę jej było. Przed chwilą byłam znowu i takie pozostałości też różowe...![]()
Dzisiaj będę miała, bo ostatnio zrobiłam faila i nie powiedziałam, że też go chcęBadałaś progesteron?
O której wyniki?Dzisiaj będę miała, bo ostatnio zrobiłam faila i nie powiedziałam, że też go chcę![]()
Po 16 pewnieO której wyniki?
Najważniejsze że jest żywy zarodek,może implantacja była późniejJestem po wizycie...
Ale nie uspokoiła mnie
Jest echo żywego zarodka, ale ma tylko 1mm.
Biorac pod uwagę, że znam dokładny termin owulacji, a test wyszedł 10dpo. I ciąża tydzień młodsza nie zostawia mi pola do nadzieji... Mam mieć kontrolę za tydzień... Ale nie potrafię myśleć pozytywnie...
W poprzedniej ciąży też zarodek na pierwszym USG był tydzień młodszy... Skonczyło się jak skończyło...
Poprosiłam lekarza o zrobienie wymazu więc mi zrobił, dał mi jakieś globulki... Kazał brać Duophaston...
Muszę się zapisać na wizytę za tydzień...
A miało być tak pięknie...miała mnie ta wizyta uspokoić ...eh...