AScarlett
Moderator
Ciocia mojego meza tam mieszka, bywamy czasamiZabrzeto trochę km od siebie mamy
![]()
Ja zjadłam tosty z serem i szynkąDziewczyny jakieś pomysły na kolację ?
Już mnie muli tak jak rano![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciocia mojego meza tam mieszka, bywamy czasamiZabrzeto trochę km od siebie mamy
![]()
Ja zjadłam tosty z serem i szynkąDziewczyny jakieś pomysły na kolację ?
Ja chyba w zasadzie nie jestem głodna... I nie wynika to ze złego samopoczucia... Bo najgorzej jest rano. Zauważyłam, że od kilku dni na wieczór nie mam apetytuDziewczyny jakieś pomysły na kolację ?
Płatki kukurydziane z mlekiem tylko wchodzą, ale pewnie już coś jadłaś zanim odpisałam, co weszło coś?Dziewczyny jakieś pomysły na kolację ?
Mnie też odepchnęło od słodkiego, a uwiez potrafiłam zjeść dużo ciastek, w zasadzie bardzo dużo słodkiego, teraz jak se pomyśleA ja no budzę sie głodna, co jak na mnie jest niezwykle. Bo normalnie to rano kawa i sniadanie nawet 2h później.
Natomiast nie ciągnie mnie wcale do słodkiego, a w 1 ciazy od początku pochłaniają ogromne ilości.
W ogole pierwsza ciążę mialam bezobjawowo poza zgagę w 3 trymestrze i ciekawa jestem jaka bedzie ta.
Mnie też odepchnęło od słodkiego, a uwiez potrafiłam zjeść dużo ciastek, w zasadzie bardzo dużo słodkiego, teraz jak se pomyśle
Jak nie lubiłam wcześniej gazowanego, tak teraz popijam Colę bo pomaga na mdłości, to jest moje tegotygodniowe odkrycie![]()
Na którą masz wizytę ? Współczuję ilości snu. Ja zasnęłam o 20:20 i spałam 9,5h w końcu się wyspałamDzień Dobry!
Za mną ciężka noc!
Stresik przed dzisiejszą wizytą robi swoje, obudziłam się po 3 i 1,5 godz nie mogłam usnąć
Oprócz tego odbyłam dzisiaj chyba z 5 podróży na dzisiejszą wizytę i zawsze jakiś problem miałama to pociąg nie przyjechał, a to siostra mnie źle wiozła...a to samochód się zepsuł... No mówię Wam chora głowa
Miłego dnia dziewczyny!
10.15Na którą masz wizytę ? Współczuję ilości snu. Ja zasnęłam o 20:20 i spałam 9,5h w końcu się wyspałam![]()