reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Dziewczyny jakieś pomysły na kolację ?
Już mnie muli tak jak rano 🤢🤢🤢🤢
Ja chyba w zasadzie nie jestem głodna... I nie wynika to ze złego samopoczucia... Bo najgorzej jest rano. Zauważyłam, że od kilku dni na wieczór nie mam apetytu🤔

Gorzej że nie mam ochoty w zasadzie zupełnie na nic😉 Ległam i nie chce mi się wstać...
Ale męża nie ma i musimy z córką wystawić śmieci, bo jutro rano odbierają😜

A ja no budzę sie głodna, co jak na mnie jest niezwykle. Bo normalnie to rano kawa i sniadanie nawet 2h później.
Natomiast nie ciągnie mnie wcale do słodkiego, a w 1 ciazy od początku pochłaniają ogromne ilości.
W ogole pierwsza ciążę mialam bezobjawowo poza zgagę w 3 trymestrze i ciekawa jestem jaka bedzie ta.

A ja no budzę sie głodna, co jak na mnie jest niezwykle. Bo normalnie to rano kawa i sniadanie nawet 2h później.
Natomiast nie ciągnie mnie wcale do słodkiego, a w 1 ciazy od początku pochłaniają ogromne ilości.
W ogole pierwsza ciążę mialam bezobjawowo poza zgagę w 3 trymestrze i ciekawa jestem jaka bedzie ta.
Mnie też odepchnęło od słodkiego, a uwiez potrafiłam zjeść dużo ciastek, w zasadzie bardzo dużo słodkiego, teraz jak se pomyśle 🤢

Jak nie lubiłam wcześniej gazowanego, tak teraz popijam Colę bo pomaga na mdłości, to jest moje tegotygodniowe odkrycie 🥳

Hej dziewczyny ❤️ jeszcze raz gratulacje za wczorajsze wizyty, za Wasze piękne Okruszki ❤️🥰 ja od pół godziny próbuje naszykować córce sniadaniowke do szkoły ale tak mnie odrzuca że nie mogę 🥴 panicznie obawiam się powtórki z poprzedniej ciąży jeśli chodzi o mdłości i wymioty, tylko wtedy miałam na pokładzie tylko 8 łatkę która w miarę sama się ogarnia a teraz jak pomyślę że mam się tak czuć jak wtedy i zajmować jeszcze 2 latka to panika we mnie wzbiera 😭

Mnie też odepchnęło od słodkiego, a uwiez potrafiłam zjeść dużo ciastek, w zasadzie bardzo dużo słodkiego, teraz jak se pomyśle 🤢

Jak nie lubiłam wcześniej gazowanego, tak teraz popijam Colę bo pomaga na mdłości, to jest moje tegotygodniowe odkrycie 🥳

przybijam piątkę, też przerzuciłam się na gazowane chociaż za nimi nie przepadam ale widzę że trochę pomagają 🙈 ciekawe jak długo

Dzień Dobry!
Za mną ciężka noc!
Stresik przed dzisiejszą wizytą robi swoje, obudziłam się po 3 i 1,5 godz nie mogłam usnąć🤦‍♀️
Oprócz tego odbyłam dzisiaj chyba z 5 podróży na dzisiejszą wizytę i zawsze jakiś problem miałam🤯 a to pociąg nie przyjechał, a to siostra mnie źle wiozła...a to samochód się zepsuł... No mówię Wam chora głowa😉

Miłego dnia dziewczyny!

Dzień Dobry!
Za mną ciężka noc!
Stresik przed dzisiejszą wizytą robi swoje, obudziłam się po 3 i 1,5 godz nie mogłam usnąć🤦‍♀️
Oprócz tego odbyłam dzisiaj chyba z 5 podróży na dzisiejszą wizytę i zawsze jakiś problem miałam🤯 a to pociąg nie przyjechał, a to siostra mnie źle wiozła...a to samochód się zepsuł... No mówię Wam chora głowa😉

Miłego dnia dziewczyny!
Na którą masz wizytę ? Współczuję ilości snu. Ja zasnęłam o 20:20 i spałam 9,5h w końcu się wyspałam 😊

reklama
Hej dziewczyny. Ja wczoraj wieczorem miałam emocjonalny rollercoaster. Rozmawialiśmy z partnerem o testach nipt o amniopunkcji. To jego druga ciąża w życiu, pierwsza była miesiąc temu nieudana ale dla niego to po prostu był pozytywny test i przyszedł okres i tyle ale boi się też powtórki teraz. Ciągle pyta, czy te dwa badania co robiłam czyli bety to jest ok. No i ogólnie on jest takiż że nie wybiega w przyszłość dalej jak na tydzień do przodu więc ciężko mi z nim tak luźno porozmawiać o badaniach nipt, o wozkach czy innych już nawet pierdołach. Jak on zacznie temat z imionami to jest ok, jak ja zacznę - jeszcze jest czas. Chłop ma dużo teraz na głowie, ale już pękłam bo ja też obecnie mam dużo na głowie mimo tego, że nie pracuje, bo martwię się i o pracę, o ciążę, o niego jak on będzie to przeżywał gdyby coś poszło nie tak, o nasz związek. Łeb paruje. Nie pokłóciliśmy się czy coś ale od płaczu przeszłam do śmiechu więc naprawdę hormony zaczynają działać konkretnie.
Dziś teoretycznie mogłabym zrobić trzeci przyrost ale daje sobie spokoj, chce wierzyć, że dzieciątko się rozwija prawidłowo i poczekam do minimum poniedziałku lub wtorku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry