Aleksandra96
Fanka BB :)
No na sprzęcie jest taka roznica że mój lekarz ma dużo gorszy sprzęt niż ten na sorze ...Może to kwestia sprzętu.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No na sprzęcie jest taka roznica że mój lekarz ma dużo gorszy sprzęt niż ten na sorze ...Może to kwestia sprzętu.![]()
Ja już po ! Wszystko dobrze. Mamy serduszko![]()
I odrazu lżej co ?Ja już po ! Wszystko dobrze. Mamy serduszko![]()
U mnie w tym roku stuknie 34A z ciekawości w jakim wieku jestes? I dziewczyny w ogole, ciekawa jestem jakie mamy przekrój. Ja w tym roku w listopadzie skończę 37 - ale musialam policzyć, bo nie chce mi sie w to wierzyćZatrzymałam sie na 27
Mieszkałam prawie 30 lat w bloku na 4 piętrze, więc znam ten ból… wszelkie opady leciały na góręI się wkur**łam niemiłosiernie już drugi czy trzeci raz dzisiaj. Ktoś na balkonie pali smierdziuchy a że nasz balkon wychodzi w wewnątrz L - mamy mieszkanie w samym rogu, to ten smród sobie kołuje. I ktoś pali na pewno do nami, komentuje głośno na balkonie ale to nic nie daje. Nie można mieć otwartego balkonu bo yebie co godzinę fają. Oszaleje.
Taaak ! Kamień z sercaI odrazu lżej co ?
Super cieszę się![]()
Maluszek ma 0,5 cm
Wspaniałe wieści!
Jak duży jest maluszek?
Mam nadzieję, że jutro podzielę się z Wami takimi samymi wieściami o serduszku zwłaszcza, że jesteśmy w podobnym terminie
Już tylko 15godz i 10minut![]()
SuperJa już po ! Wszystko dobrze. Mamy serduszko![]()