dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
Jest bijące serduszko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeJest bijące serduszkoZobacz załącznik 1738197
Ja też w listopadzie 37A z ciekawości w jakim wieku jestes? I dziewczyny w ogole, ciekawa jestem jakie mamy przekrój. Ja w tym roku w listopadzie skończę 37 - ale musialam policzyć, bo nie chce mi sie w to wierzyćZatrzymałam sie na 27
To ja tylko płatki z mlekiem jakoś wmusilamTo mi tym bardziej by nie weszło. Zjadłam rano banana potem bułkę Żytnia z salami ogórkiem korniszonem i się kiełbaski białe upieczone w air fryer ale też średnio tak. Chodzi o to, że wybrzydzam bardzo xd i zjem tylko to co dobrze znam ale w trybie zmuszenia się xd
Pojechałam do restauracji obok na rosół a oni mi odpowiadają że rosół to tylko w weekendyTo mi to weszło dzisiaj,papryka i ogórek i wypiłam teraz jogurt proteinowy. Ja też na nic nie mam ochoty. Robię dzisiaj jarzynową, zupy bardziej mi chyba wejdą a Ty ? Jak czytam co dzisiaj zjadłaś to pomyślałam 'ale luksus'ja mięsa nie tykam
Nie ma właśnie, ale trzymamZaraz wchodzę, trzymcie kciuki dziewczynyej nie wiem jaka jest ikonka zaciśniętego kciuka bo wszystkie są na wierzchu
![]()
Oooo ja tu odpisuje a tu się takie cudo pokazałoJest bijące serduszkoZobacz załącznik 1738197
Cudownie.Jest bijące serduszkoZobacz załącznik 1738197
Przytulam mocnoZepsuje Wam statystyki. Pęcherzyk urosnal tylko milimetr..
JakPrzytulam mocno
Jak się czujesz? Kiedy kolejna wizyta. Czy nie zaproponował Ci zrobienia kolejnego przyrostu? Czy tylko kazała czekać?
Trzymaj się
Może to kwestia sprzętu.Jak.. dzięki że pytasz...
W następny piątek. Nie widzi takiej potrzeby.. tutaj zupełnie inaczej do tego podchodzą... Ale kurde dziwi mnie że ostatnio na sorze ordynator ginekologi szukał z 15 minut tego pęcherzyka i znalazł 0.23 a inny lekarz dzisiaj włożył USG i od razu zobaczył i tylko 0.34 więc nie rozumiem tego zupełnie.