reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Jest bijące serduszko ❤️
IMG_20260319_164019842_HDR.jpg

reklama
A z ciekawości w jakim wieku jestes? I dziewczyny w ogole, ciekawa jestem jakie mamy przekrój. Ja w tym roku w listopadzie skończę 37 - ale musialam policzyć, bo nie chce mi sie w to wierzyć 😅 Zatrzymałam sie na 27
Ja też w listopadzie 37
To mi tym bardziej by nie weszło. Zjadłam rano banana potem bułkę Żytnia z salami ogórkiem korniszonem i się kiełbaski białe upieczone w air fryer ale też średnio tak. Chodzi o to, że wybrzydzam bardzo xd i zjem tylko to co dobrze znam ale w trybie zmuszenia się xd
To ja tylko płatki z mlekiem jakoś wmusilam
To mi to weszło dzisiaj,papryka i ogórek i wypiłam teraz jogurt proteinowy. Ja też na nic nie mam ochoty. Robię dzisiaj jarzynową, zupy bardziej mi chyba wejdą a Ty ? Jak czytam co dzisiaj zjadłaś to pomyślałam 'ale luksus' 🤣 ja mięsa nie tykam
Pojechałam do restauracji obok na rosół a oni mi odpowiadają że rosół to tylko w weekendy 😭😭😭 więc kupiłam sobie w Żabce 🤭 a w sobotę ugotuje. Ciekawe czy jeszcze będę miała na niego ochotę
Zaraz wchodzę, trzymcie kciuki dziewczyny ✊🏻👊🏻🤜🏻 ej nie wiem jaka jest ikonka zaciśniętego kciuka bo wszystkie są na wierzchu 🤣
Nie ma właśnie, ale trzymam ✊✊✊✊✊🫶 ☺️

Przytulam mocno🫂
Jak się czujesz? Kiedy kolejna wizyta. Czy nie zaproponował Ci zrobienia kolejnego przyrostu? Czy tylko kazała czekać?
Trzymaj się
Jak 💩.. dzięki że pytasz... ❤️ W następny piątek. Nie widzi takiej potrzeby.. tutaj zupełnie inaczej do tego podchodzą... Ale kurde dziwi mnie że ostatnio na sorze ordynator ginekologi szukał z 15 minut tego pęcherzyka i znalazł 0.23 a inny lekarz dzisiaj włożył USG i od razu zobaczył i tylko 0.34 więc nie rozumiem tego zupełnie.

reklama
Jak 💩.. dzięki że pytasz... ❤️ W następny piątek. Nie widzi takiej potrzeby.. tutaj zupełnie inaczej do tego podchodzą... Ale kurde dziwi mnie że ostatnio na sorze ordynator ginekologi szukał z 15 minut tego pęcherzyka i znalazł 0.23 a inny lekarz dzisiaj włożył USG i od razu zobaczył i tylko 0.34 więc nie rozumiem tego zupełnie.
Może to kwestia sprzętu. 🤔

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry