Mokra_kurka
Fanka BB :)
Raczej nie skoro pierwszy pozytywny test 10dpo...a 12dpo beta 79...Najważniejsze że jest żywy zarodek,może implantacja była później
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej nie skoro pierwszy pozytywny test 10dpo...a 12dpo beta 79...Najważniejsze że jest żywy zarodek,może implantacja była później
U mnie 10dpo mniej więcej (jak analizuje kalendarzyk) był pozytywny test jasny dosyć, a 12dpo beta 32,6. Owulację miałam 17-18dc wg objawów, które zapisałam.Raczej nie skoro pierwszy pozytywny test 10dpo...a 12dpo beta 79...
To moja beta była w 39dc, ale ja mam dziwne długie cykle i ostatnio trochę rozregulowane. Owulacja niby była 28 lutego ale to wg aplikacji, a więc betę zrobiłam teoretycznie w 18dpo. Ale mogłam mieć przesunięte owu w sumie, bo ja nie mierzęU mnie 10dpo mniej więcej (jak analizuje kalendarzyk) był pozytywny test jasny dosyć, a 12dpo beta 32,6. Owulację miałam 17-18dc wg objawów, które zapisałam.
Też zaczęłam się martwić czemu taka mała beta w 29dc.
Może jednak te obliczenia się nie zgadzają i za tydzień kropek urośnie , bądź dobrej myśliJestem po wizycie...
Ale nie uspokoiła mnie
Jest echo żywego zarodka, ale ma tylko 1mm.
Biorac pod uwagę, że znam dokładny termin owulacji, a test wyszedł 10dpo. I ciąża tydzień młodsza nie zostawia mi pola do nadzieji... Mam mieć kontrolę za tydzień... Ale nie potrafię myśleć pozytywnie...
W poprzedniej ciąży też zarodek na pierwszym USG był tydzień młodszy... Skonczyło się jak skończyło...
Poprosiłam lekarza o zrobienie wymazu więc mi zrobił, dał mi jakieś globulki... Kazał brać Duophaston...
Muszę się zapisać na wizytę za tydzień...
A miało być tak pięknie...miała mnie ta wizyta uspokoić ...eh...
Myślę, że jeśli jest dużo krwi jak przy miesiączce to może być biochemiczna ciąża. Poczekaj na wyniki bety , one Ci wiele wyjaśnią. Przy tak małej becie lekarze rozłożą ręce.Teraz polecialo dużo tej krwiNie wiem, co robić, czy zapisywać się pilnie do ginekologa czy czekać... Boli mnie trochę brzuch jak na okres, ale ta krew
![]()
To spokojnie, poczekaj, może po prostu organizm w terminie miesiączki zaprogramował sobie krwawienie? Jest ono mocne? Bardzo mi przykro, jeżeli okaże się to ciążą biochemicznaByłam na badaniu. Krwawię dalej. Dostałam duphaston i zalecenie powtórzenia bety w poniedziałek. Na dzisiejszą dalej czekam wyniki. Więc to pewnie biochemTo mój pierwszy raz w ciąży. Chyba za bardzo się pospieszyłam z dołączeniem tutaj
![]()
Trzymam bardzo mocno kciuki. Nadzieja jest zawsze. dawaj znać jak się czujesz.Byłam na badaniu. Krwawię dalej. Dostałam duphaston i zalecenie powtórzenia bety w poniedziałek. Na dzisiejszą dalej czekam wyniki. Więc to pewnie biochemTo mój pierwszy raz w ciąży. Chyba za bardzo się pospieszyłam z dołączeniem tutaj
![]()