maryla86
Fanka BB :)
Bardzo dobre podejścieNo właśnie na kreskach kilka dziewczyn zaprosiłam do wspólnego motywowania i na messangerze się motywujemy. Ja mimonie zamierzam uciekać z grupki, tylko dalej dzielić się aktywnością.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo dobre podejścieNo właśnie na kreskach kilka dziewczyn zaprosiłam do wspólnego motywowania i na messangerze się motywujemy. Ja mimonie zamierzam uciekać z grupki, tylko dalej dzielić się aktywnością.
![]()
Nie miałyśmy okazji się poznać za bardzo ale Współczuję szczerze , wysyłam mnóstwo sily i optymizmu na lepsze jutro .....Chciałam się dziewczyny z Wami pożegnać . Życzę każdej z Was zdrowych i nudnych 9 miesięcy. Aby groszki rosły jak potrzeba i Wam nie dokuczały zbytnio ciążowe przypadłości
Ja dzisiaj zaczęłam plamić . Pęcherzyk stoi w miejscu beta zaczęła spadać. Mam czekać do piątku czy się sam organizm oczyści . Jak nie to mam dostać tabletki. Trzymajcie się![]()
Bardzo mi przykro, przytulam mocno.Chciałam się dziewczyny z Wami pożegnać . Życzę każdej z Was zdrowych i nudnych 9 miesięcy. Aby groszki rosły jak potrzeba i Wam nie dokuczały zbytnio ciążowe przypadłości
Ja dzisiaj zaczęłam plamić . Pęcherzyk stoi w miejscu beta zaczęła spadać. Mam czekać do piątku czy się sam organizm oczyści . Jak nie to mam dostać tabletki. Trzymajcie się![]()
Współczuję i tulę mocnoChciałam się dziewczyny z Wami pożegnać . Życzę każdej z Was zdrowych i nudnych 9 miesięcy. Aby groszki rosły jak potrzeba i Wam nie dokuczały zbytnio ciążowe przypadłości
Ja tak miałam w pierwszej ciąży więc wiem co czujesz , a Tu masz jeszcze synka ale znasz jakąś matkę która by nie dała rady ? Nie ma takiej i tak samo ty dasz radę , zaraz święta potem majówka lato zleci i lada chwila będziemy się na porodówkę ścigaćJa to wam zazdroszczę wychodzenia, ja mam zalecony oszczędny tryb życia,jak za dużo chodzę od razu mnie zaczyna mocno brzuch boleć plus nie mogę dźwigać synka po schodach więc siedzę w domu... Do tego synek choruje bardzo dużo i jest du*a jednym słowem![]()
Termin 14.11Dziewczyny piszcie mi terminy porodów i wizyt kogo nie uzupełniłam
Jak się czujesz ? Ja po 1 poronieniu (zatrzymała się ciąża w 6tc) czekałam 2 tygodnie i poronienie nastąpiło dopiero w 8tc obeszło się bez tabletek itp..Chciałam się dziewczyny z Wami pożegnać . Życzę każdej z Was zdrowych i nudnych 9 miesięcy. Aby groszki rosły jak potrzeba i Wam nie dokuczały zbytnio ciążowe przypadłości
Źle .. nic była ciężka. Tutaj chcą czekać tylko tydzień .. może to i lepiej ..Jak się czujesz ? Ja po 1 poronieniu (zatrzymała się ciąża w 6tc) czekałam 2 tygodnie i poronienie nastąpiło dopiero w 8tc obeszło się bez tabletek itp..