reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Ja właśnie też planuje rozpocząć ćwiczenia na miednicę aby ją otworzyć, bo jest pozamykana, tak samo klatka piersiowa. Teraz przestałam chwilę ćwiczyć w ogóle a ćwiczyłam siłowo, nie mam siły, czekam do ujrzenia maluszka. Ale za to nie zrezygnowałam ze spacerów. Staram się robić te 10tys kroków choć ostatnio tylko 6tys mi się udaje.
A właśnie wróciliśmy z dłuższego spacerku z psem. Brakuje 2,5tys do 10tys.

Ja właśnie też planuje rozpocząć ćwiczenia na miednicę aby ją otworzyć, bo jest pozamykana, tak samo klatka piersiowa. Teraz przestałam chwilę ćwiczyć w ogóle a ćwiczyłam siłowo, nie mam siły, czekam do ujrzenia maluszka. Ale za to nie zrezygnowałam ze spacerów. Staram się robić te 10tys kroków choć ostatnio tylko 6tys mi się udaje.
A właśnie wróciliśmy z dłuższego spacerku z psem. Brakuje 2,5tys do 10tys.
Mi też sił brakuje planowałam więcej się ruszać niż się ruszam ale nie poddaje się i myślę że warto cokolwiek lepiej zrobić mniej kroków mniej poćwiczyć niż siedzieć cały dzień na kanapie
A zawsze możemy się na wzajem motywować ☺️

Ja ma trening z moją małą wyścigówka 😂🤯 cały dzień muszę za nim biegać , jest bardzo żywym dzieckiem . Nie usiądzie ani na chwilę .
W pierwszej ciąży musiałam leżeć od 31 do 37 tygodnia , bardzo bałam się porodu … przez to że musiałam leżeć , myślałam że będzie ciężko . Nic bardziej mylnego ! Bardzo dobrze wspominam mój pierwszy poród . Szybko i sprawnie poszło ! Prawie w ogóle nie bolało . Mam nadzieje, że drugi będzie taki sam .

Ja ma trening z moją małą wyścigówka 😂🤯 cały dzień muszę za nim biegać , jest bardzo żywym dzieckiem . Nie usiądzie ani na chwilę .
W pierwszej ciąży musiałam leżeć od 31 do 37 tygodnia , bardzo bałam się porodu … przez to że musiałam leżeć , myślałam że będzie ciężko . Nic bardziej mylnego ! Bardzo dobrze wspominam mój pierwszy poród . Szybko i sprawnie poszło ! Prawie w ogóle nie bolało .
To tylko pozazdrościć i oby ten też był szybki ☺️
U mnie to syn się pchał dwoma ramionami na raz więc rozerwał mocno ...
Taka mała wyścigówka to najlepszy trener personalny 🤣❤️

reklama
Mi też sił brakuje planowałam więcej się ruszać niż się ruszam ale nie poddaje się i myślę że warto cokolwiek lepiej zrobić mniej kroków mniej poćwiczyć niż siedzieć cały dzień na kanapie
A zawsze możemy się na wzajem motywować ☺️
No właśnie na kreskach kilka dziewczyn zaprosiłam do wspólnego motywowania i na messangerze się motywujemy. Ja mimo 🤰🏼nie zamierzam uciekać z grupki, tylko dalej dzielić się aktywnością. 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry