Crazylalafresh
Fanka BB :)
Dziewczyny piszcie mi terminy porodów i wizyt kogo nie uzupełniłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja poród 05.11 a wizyta teraz we wtorek na NFZ a prywatnie 1.04Dziewczyny piszcie mi terminy porodów i wizyt kogo nie uzupełniłam
Na którą masz wizytę we wtorek?Ja poród 05.11 a wizyta teraz we wtorek na NFZ a prywatnie 1.04
Mi też sił brakuje planowałam więcej się ruszać niż się ruszam ale nie poddaje się i myślę że warto cokolwiek lepiej zrobić mniej kroków mniej poćwiczyć niż siedzieć cały dzień na kanapieJa właśnie też planuje rozpocząć ćwiczenia na miednicę aby ją otworzyć, bo jest pozamykana, tak samo klatka piersiowa. Teraz przestałam chwilę ćwiczyć w ogóle a ćwiczyłam siłowo, nie mam siły, czekam do ujrzenia maluszka. Ale za to nie zrezygnowałam ze spacerów. Staram się robić te 10tys kroków choć ostatnio tylko 6tys mi się udaje.
A właśnie wróciliśmy z dłuższego spacerku z psem. Brakuje 2,5tys do 10tys.
18:10Na którą masz wizytę we wtorek?![]()
A to ja na 11:3018:10
To tylko pozazdrościć i oby ten też był szybkiJa ma trening z moją małą wyścigówkacały dzień muszę za nim biegać , jest bardzo żywym dzieckiem . Nie usiądzie ani na chwilę .
W pierwszej ciąży musiałam leżeć od 31 do 37 tygodnia , bardzo bałam się porodu … przez to że musiałam leżeć , myślałam że będzie ciężko . Nic bardziej mylnego ! Bardzo dobrze wspominam mój pierwszy poród . Szybko i sprawnie poszło ! Prawie w ogóle nie bolało .
No właśnie na kreskach kilka dziewczyn zaprosiłam do wspólnego motywowania i na messangerze się motywujemy. Ja mimoMi też sił brakuje planowałam więcej się ruszać niż się ruszam ale nie poddaje się i myślę że warto cokolwiek lepiej zrobić mniej kroków mniej poćwiczyć niż siedzieć cały dzień na kanapie
A zawsze możemy się na wzajem motywować![]()