Zazdroszcze pomocy ja przy mojej gromadce niestety nie mam jak odpocząć.A ja o drugim !dzisiaj mam jeden z gorszych dni , dobrze że mam opiekę do malucha … cały dzień w łóżku
![]()
Mi jeszcze nie widać i mieszcze sie we wszytskie ubrania ale wiem żw pewnie koło 13.tygodnia już delikatnie będzie widać ponieważ w poprzednich ciążach tak miałam. A brzuch w 9 miesiącu miałam zawzze ogromny, a nie tyłam jakoś dużo.Karin89 no tak córka zachwycona bardzo liczy na młodszego brata już imiona wybiera , syn nie skacze z radości ale też nie narzeka zaakceptował i dalej się do mamy przytula choć przez chwilę bał się żeby dziecka nie uszkodzić w brzuchu![]()
Kobietki a tak z innej beczki , czy wam rosną już brzuszki ? Ja wyglądam jakbym była 3-4 miesiącmasakra jakaś nie wiem czy tak opuchlak czy co ale brzuch mi wywaliło jak nie wiem ( ponoć z każdą kolejną ciąża szybciej widać) ale nie wiem mam wrażenie że nie powinien być taki duży jeszcze
ale powiem wam że mimo iż z synem przytyłam prawie książkowo bo ok 15 kg to brzuch miałam tak ogromny że w 6 miesiącu pytali się mnie kiedy rodzę a w 9 czy na pewno jedno
![]()