maryla86
Fanka BB :)
Może po prostu wyjątkowo owulacja była później ?U mnie dalej sam pęcherzyk jedyny pozytyw, że rośnie zgodnie z terminami. Za tydzień kontrola. Ale chyba już się nie łudzę ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może po prostu wyjątkowo owulacja była później ?U mnie dalej sam pęcherzyk jedyny pozytyw, że rośnie zgodnie z terminami. Za tydzień kontrola. Ale chyba już się nie łudzę ...
Ja już niewiem serio jak to liczyć ... okres ostatni 7 luty, jedyny stosunek 15 luty. Każdy kalkulator mówi co innego.Może po prostu wyjątkowo owulacja była później ?
Jest nadzieja , ja trzymam za Ciebie i maleństwo kciukiJa już niewiem serio jak to liczyć ... okres ostatni 7 luty, jedyny stosunek 15 luty. Każdy kalkulator mówi co innego.
Moja koleżanka też raz poszła do lekarza i on do niej coś tam widzę ale to ciąża pozamaciczna powiedział i dał jej tabletki na wywołanie okresu ale ona czuła że to ciąża i nie wzięła tych tabletek poczekała tydzień poszła do innego lekarza i było serduszko i wszystko w normie a dziś Martynka ma już 18 latJa już niewiem serio jak to liczyć ... okres ostatni 7 luty, jedyny stosunek 15 luty. Każdy kalkulator mówi co innego.
Ja też trzymam za ciebie kciuki i liczę na happy end. Ważne że pęcherzyk rośnie. Za tydzień powinno już być coś widacJa już niewiem serio jak to liczyć ... okres ostatni 7 luty, jedyny stosunek 15 luty. Każdy kalkulator mówi co innego.
Od tego tu jesteśmy . Wiadomo partner jest ważny . Ale co druga ciężarówka to ciężarówkaDzięki dziewczyny, nie znamy się osobiście, a mi każda Wasza wiadomość bardzo pomaga.
Wiadomo partner też się martwi wspiera.
Ja bym powiedziała że rejestratorka się nie zna i niech się douczy i poczytaj na internecie bo każde źródła nawet medyczne podają że na tym etapie jest już dawno po zagnieżdżeniu.... Cwaniary,by tylko nie wciskać na dodatkową wizytę. Mnie umówiła na za miesiąc bo tu urlop a tu ten a sprawdziłam że doktor żadnego urlopu nie ma i też na nic tłumaczenia że jestem po poronieniach, że do ciąża podwyższonego ryzyka itp. NienawidzęJa dziś szukałam innego lekarza na NFZ, dzwoniłam do wszystkich poradni i jak nie terminu daleko tak do ostatniej jak dzwoniłam to pani w rejestracji zapytała o datę om - podałam. Mówi, że zapisze mnie tak na 8tc bo to już będzie zagnieżdżona ciąża, mówię, że ciąża już zagnieżdżona bo hcg wzrasta a ona do mnie, że nie ma tym etapie co jestem, bo zagnieżdżenie jest w 7-8tc. xD Mówię do niej, że dla mnie to za późno z racji wczesnych poronień i ciąż pozamacicznych a ta w zawarte, że dopiero zagnieżdża się w 7tc i wcześniej nie ma sensu.
Ja dziękuję za ten NFZ, człowiek płaci składki i nie może mieć prawidłowej opieki dostosowanej do swojego stanu zdrowia. Chore.
Ostatecznie przełożyłam wizytę jutrzejszą co miałam na NFZ i tego dziwnego lekarza na za tydzień żeby u jakiegokolwiek prowadzić ciążę na NFZ. Przynajmniej go znam już, i przynajmniej chcą mnie przyjąć i zbadać.A jutro idę do pani doktor prywatnie.