reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Trzymam mocno kciuki! Mnie też czasami tak ciągnie brzuch, albo kłuje, że muszę usiąść. Raz ból mnie obudził w nocy nawet. Może nie tyle co ból skurczowy tylko taki mocny dyskomfort. Oczywiście już sto myśli na raz. Daj jutro koniecznie znać! A który masz tydzień w aplikacji i ile ostatniej bety? Wiecie do kiedy w ogóle jest sens badać tą betę?
Ja zbadałam tylko dwa razy na początku czy jest prawidłowy przyrost. Powyżej 1000 już tak nie rośnie , więc chyba nie ma sensu jej badać :)

reklama
Trzymam mocno kciuki! Mnie też czasami tak ciągnie brzuch, albo kłuje, że muszę usiąść. Raz ból mnie obudził w nocy nawet. Może nie tyle co ból skurczowy tylko taki mocny dyskomfort. Oczywiście już sto myśli na raz. Daj jutro koniecznie znać! A który masz tydzień w aplikacji i ile ostatniej bety? Wiecie do kiedy w ogóle jest sens badać tą betę?
Dzisiaj 36dc, wg flo czyli ostatniej miesiączki 5+1 ale wg mnie to 4+5 bo owulację miałam 17-18dc. Ostatnia beta w zeszlą środę 64,8. Sens jest robić do momentu dopóki nic nie widać na usg. Czyli tak do 2000 a potem opierać się już widokiem na USG.
Więc pod koniec tego tygodnia powinna być około 1000 ale pewnie tak czwartek/piątek jak liczyłam jeśli rośnie książkowo i jest w macicy.

Jutro 12:20 mam wizytę, pewnie omówimy dalsze kroki na "sucho" bo jeszcze nie będzie nic widać ale pewnie w środę zrobię kolejną betę. Strasznie się stresuje bo jestem teraz w okresie co ciążę mi się już niestety kończyły. Nie wiem czy przez to mnie tak ciągnie podbrzusze, przez ten stres czy to po prostu normalne. Ale już za tydzień liczę na ujrzenie kropka na USG.
Będzie dobrze ! ❤️ Mnie też ciągnie brzuch … nie wiem czy przez to że biegam ciągle za małym , czy dlatego że wszystko nam
Się tam naciąga 🤷🏽‍♀️ odpoczywam jedynie jak młody ma drzemki .

Ostatnia edycja:
Dzisiaj 36dc, wg flo czyli ostatniej miesiączki 5+1 ale wg mnie to 4+5 bo owulację miałam 17-18dc. Ostatnia beta w zeszlą środę 64,8. Sens jest robić do momentu dopóki nic nie widać na usg. Czyli tak do 2000 a potem opierać się już widokiem na USG.
Więc pod koniec tego tygodnia powinna być około 1000 ale pewnie tak czwartek/piątek jak liczyłam jeśli rośnie książkowo i jest w macicy.
Ok! Dzięki! Właśnie w tej apce Preglife jest fajnie, ze można wpisać długość cyklów, bo ja np. miałam około 33 dni zawsze, więc to spora różnica na samym początku. Tak czy siak czekamy na wieści 🥰

Misia-40 witam i gratuluję serdecznie
A co będzie ? Będzie dobrze będzie duży piękny brzuszek kompletowanie wyprawki i dzieciątko w rękach na święta ☺️

Witajcie dziewczyny!

Nieśmiało dołączę do grona listopadowych mamusiek ❤️

Beta HCG w sobotę 2630. Dziś byłam na szybkiej wizycie u ginekologa (pracuje w przychodni więc dosłownie doktor tylko „zajrzała” - zrobiła USG). Jest zarodek, póki co nie było jeszcze bijącego serduszka.

Wg miesiączki dziś jest 5+3, planowana data porodu 20.11.2026. Następna wizyta u ginekologa 07.04. 🙏🏻

reklama
Misia-40 witam i gratuluję serdecznie
A co będzie ? Będzie dobrze będzie duży piękny brzuszek kompletowanie wyprawki i dzieciątko w rękach na święta ☺️
Witajcie dziewczyny!

Nieśmiało dołączę do grona listopadowych mamusiek ❤️

Beta HCG w sobotę 2630. Dziś byłam na szybkiej wizycie u ginekologa (pracuje w przychodni więc dosłownie doktor tylko „zajrzała” - zrobiła USG). Jest zarodek, póki co nie było jeszcze bijącego serduszka.

Wg miesiączki dziś jest 5+3, planowana data porodu 20.11.2026. Następna wizyta u ginekologa 07.04. 🙏🏻
Cześć!! Super, że jesteście! 💖

skąd jesteście ? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry