reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Witam 06.03 transfer,16.03 beta 292, 19.03 beta1413 w piątek USG udało się po 10 latach starania ale boje się strasznie co będzie dalej

Witajcie dziewczyny!

Nieśmiało dołączę do grona listopadowych mamusiek ❤️

Beta HCG w sobotę 2630. Dziś byłam na szybkiej wizycie u ginekologa (pracuje w przychodni więc dosłownie doktor tylko „zajrzała” - zrobiła USG). Jest zarodek, póki co nie było jeszcze bijącego serduszka.

Wg miesiączki dziś jest 5+3, planowana data porodu 20.11.2026. Następna wizyta u ginekologa 07.04. 🙏🏻
Witajcie dziewczyny 🤗 cieszę się że dołączyłyscie. Im nas więcej tym łatwiej ♥️🙃

reklama
Wiecie co dziewczyny, chodzi za mną zupka chińska ale ta konkretna ser w ziołach 🤦 miałam już wysłać męża ale zrezygnowałam 🤣
W poprzedniej ciąży to samo miałam. Ale wtedy tylko to mogłam jeść. Przez pierwsze najgorsze dni. Dzisiaj już trochę lepiej było bo wciągnęłam rollo. Zauważylam że tak co drugi dzień jest gorszy, czyli jutro wypada ten gorszy 🥴

Wiecie co dziewczyny, chodzi za mną zupka chińska ale ta konkretna ser w ziołach 🤦 miałam już wysłać męża ale zrezygnowałam 🤣
W poprzedniej ciąży to samo miałam. Ale wtedy tylko to mogłam jeść. Przez pierwsze najgorsze dni. Dzisiaj już trochę lepiej było bo wciągnęłam rollo. Zauważylam że tak co drugi dzień jest gorszy, czyli jutro wypada ten gorszy 🥴
Ej u mnie też taka tendencja, że do drugi dzień dobrze się czuje. 😅

jo!asia to my nadmorskie dziewczyny 🤣🙃
Ja z synem w pierwszej ciąży to tylko kebaba i szaszłyka bym jadła o Pepsi nie wspomnę 🫣🤣 w drugiej ciąży chipsy po kryjomu jadłam 🤣🤣🤣 a teraz to ciężko wyczuć na co mam ochotę 😵‍💫

reklama
A Scarlet na pocieszenie mam rodzinę że Krakowie 🤣🤣🤣🤣🤣🫣
Ale z tym co drugi dzień coś jest mi co drugi wieczór ok 23 strasznie się chce jeść 🫣 i często tostem się kończy 😵‍💫🤯🫣 a nocne jedzenie to dla mnie totalna nowość

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry