reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Ja w 1 ciąży przytyłam 8kg, ale byłam mega aktywna.

W nocy przekopałam cały internet porównałam swoje wyniki z przed 3 lat i mam jeszcze większy mętlik ...

reklama
Dziewczyny 7-8 kg to naprawdę malutko ja bym chciała się koło 10 kg zakręcić na plusie ale czy to się uda to już inna sprawa 🫣 jak ja już +1 mam 🫣🫣

A dziewczyny czy macie jakieś problemy twarzą ? Ja mam cerę naczynkowa że skłonnością do trądziku różowatego niestety. w pierwszej ciąży piękna gładka skóra każdy się zachwycał , w drugiej była katastrofa , teraz jeszcze katastrofa bym tego nie nazwała ale są bolesne wypryski

Witam o poranku!

Cudownie, że dołączają do nas kolejne dziewczyny! Super, że jesteście❤️
A dziewczyny czy macie jakieś problemy twarzą ? Ja mam cerę naczynkowa że skłonnością do trądziku różowatego niestety. w pierwszej ciąży piękna gładka skóra każdy się zachwycał , w drugiej była katastrofa , teraz jeszcze katastrofa bym tego nie nazwała ale są bolesne wypryski
Ja mam wrażenie, że u mnie od owulacji progesteron daje czadu...Nie mam większych problemów z cerąz co jakiś czas w czasie cyklu jeden max 2 pryszcze(ale takie wypasione na brodzie lub czole)

Teraz po owulacji z marszu 3-4... I co jakiś zszedł to pojawiał się kolejny cały czas chociaż jeden w natarciu😉 Już zdawało się, że jest lepiej organizm przyzwyczaił się do poziomu... to lekarz dowalił mi duphastonu... I sobie pryszcze przypomniały o mnie🤣 Chwała temu co wymyślił plasterki❤️

Miłego dnia dziewczyny ❤️

Ja nigdy nie miałam problemu z suchością skóry. Zawsze miałam cerę tłustą… a teraz od dwóch tygodni jestem tak wysuszona. Skóra mi się łuszczy, twarz pokryta w suszkach 😅🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry