Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem prawie z okolic bo mam do Krakowa niecałe 100kmAz mi dziwnie, ze nikogo z Krakowa nie maNa poprzedniej grupie chyba bylo nas 5 z Krakowa i okolic.
To smacznego i mnie dziś chińszczyzna na tapecie też domowaWitam serdecznie wszystkie nowe Panie
Powiem Wam dziewczyny że ja się poddałam wczoraj wieczorem i wjechała pierwsza tabletka Bonjesty. Czy dziś już jest lepiej? Chyba jeszcze nie, aczkolwiek psychicznie chyba tak bo mam zamiar robić na obiad kebaba, ale takiego z domową pieczoną bułką![]()
Ja mam wrażenie, że u mnie od owulacji progesteron daje czadu...Nie mam większych problemów z cerąz co jakiś czas w czasie cyklu jeden max 2 pryszcze(ale takie wypasione na brodzie lub czole)A dziewczyny czy macie jakieś problemy twarzą ? Ja mam cerę naczynkowa że skłonnością do trądziku różowatego niestety. w pierwszej ciąży piękna gładka skóra każdy się zachwycał , w drugiej była katastrofa , teraz jeszcze katastrofa bym tego nie nazwała ale są bolesne wypryski
A czy któraś pracuje zawodowo jeszcze jak u was że zwolnieniem
Ja nigdy nie miałam problemu z suchością skóry. Zawsze miałam cerę tłustą… a teraz od dwóch tygodni jestem tak wysuszona. Skóra mi się łuszczy, twarz pokryta w suszkachA dziewczyny czy macie jakieś problemy twarzą ? Ja mam cerę naczynkowa że skłonnością do trądziku różowatego niestety. w pierwszej ciąży piękna gładka skóra każdy się zachwycał , w drugiej była katastrofa , teraz jeszcze katastrofa bym tego nie nazwała ale są bolesne wypryski
Jadę w piątek na USG i zobaczymy co mi powie doktorJa planuje pracować jak najdłużej, zobaczymy jak to sie uda, bo wiadomo plany planami, a życie może ułożyć się inaczej![]()