reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Ja dziś szukałam innego lekarza na NFZ, dzwoniłam do wszystkich poradni i jak nie terminu daleko tak do ostatniej jak dzwoniłam to pani w rejestracji zapytała o datę om - podałam. Mówi, że zapisze mnie tak na 8tc bo to już będzie zagnieżdżona ciąża, mówię, że ciąża już zagnieżdżona bo hcg wzrasta a ona do mnie, że nie ma tym etapie co jestem, bo zagnieżdżenie jest w 7-8tc. xD Mówię do niej, że dla mnie to za późno z racji wczesnych poronień i ciąż pozamacicznych a ta w zawarte, że dopiero zagnieżdża się w 7tc i wcześniej nie ma sensu. 🤯
Ja dziękuję za ten NFZ, człowiek płaci składki i nie może mieć prawidłowej opieki dostosowanej do swojego stanu zdrowia. Chore.
Ostatecznie przełożyłam wizytę jutrzejszą co miałam na NFZ i tego dziwnego lekarza na za tydzień żeby u jakiegokolwiek prowadzić ciążę na NFZ. Przynajmniej go znam już, i przynajmniej chcą mnie przyjąć i zbadać. 🤣 A jutro idę do pani doktor prywatnie.
Gorszych bredni nie słyszałam 😂😂😂 niech ona pracę zmieni albo po prostu sie nie wypowiada 😅😅

Czekamy na wieści 😊
Mamy małego cosia, coś mamy w macicy (po raz pierwszy w życiu 🥹) wygląd odpowiada becie i okresowi po owulacji. Pani doktor kazała myśleć pozytywnie, jedynie co to trzeba mieć z tyłu głowy, że może to być pseudo pęcherzyki bo czasami tak bywa przy ciążach pozamacicznych ale powiem Wam, ze w porównaniu z poprzednimi ciążami USG dopochwowe nie było w żadnym stopniu bolesne ani tkliwe więc żywię Wielka nadzieję. Do tej pani doktor mam się zjawić 13.04. a za tydzień mam wizytę na NFZ.
Messenger_creation_26394524036895672.jpeg

Mamy małego cosia, coś mamy w macicy (po raz pierwszy w życiu 🥹) wygląd odpowiada becie i okresowi po owulacji. Pani doktor kazała myśleć pozytywnie, jedynie co to trzeba mieć z tyłu głowy, że może to być pseudo pęcherzyki bo czasami tak bywa przy ciążach pozamacicznych ale powiem Wam, ze w porównaniu z poprzednimi ciążami USG dopochwowe nie było w żadnym stopniu bolesne ani tkliwe więc żywię Wielka nadzieję. Do tej pani doktor mam się zjawić 13.04. a za tydzień mam wizytę na NFZ.Zobacz załącznik 1738564
Super !! ❤️😍

Justynka ja też w Niemczech pracuje i też kazali mi iść na zakaz pracy ☺️
a placilas za wystawienie zakazu pracy? ja musiałam zapłacic ale powiedziano mi że pracodawca powinien zwrócić mi te koszty ale on twierdzi że nie ma takiego obowiązku. Znalazlam nawet odpowiedni przepis w ustawie o Mutteschutz,wysłałam mu, zobaczymy co będzie 🙄 a ciążę będziesz prowadzić w Polsce czy w Niemczech? ja dalej się waham, niby ten lekarz co wczoraj byłam spoko ale jakoś chyba wolałabym w Polsce.

reklama
Mamy małego cosia, coś mamy w macicy (po raz pierwszy w życiu 🥹) wygląd odpowiada becie i okresowi po owulacji. Pani doktor kazała myśleć pozytywnie, jedynie co to trzeba mieć z tyłu głowy, że może to być pseudo pęcherzyki bo czasami tak bywa przy ciążach pozamacicznych ale powiem Wam, ze w porównaniu z poprzednimi ciążami USG dopochwowe nie było w żadnym stopniu bolesne ani tkliwe więc żywię Wielka nadzieję. Do tej pani doktor mam się zjawić 13.04. a za tydzień mam wizytę na NFZ.Zobacz załącznik 1738564
Gratuluje cudowne wieści 🎉😍

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry