Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gorszych bredni nie słyszałamJa dziś szukałam innego lekarza na NFZ, dzwoniłam do wszystkich poradni i jak nie terminu daleko tak do ostatniej jak dzwoniłam to pani w rejestracji zapytała o datę om - podałam. Mówi, że zapisze mnie tak na 8tc bo to już będzie zagnieżdżona ciąża, mówię, że ciąża już zagnieżdżona bo hcg wzrasta a ona do mnie, że nie ma tym etapie co jestem, bo zagnieżdżenie jest w 7-8tc. xD Mówię do niej, że dla mnie to za późno z racji wczesnych poronień i ciąż pozamacicznych a ta w zawarte, że dopiero zagnieżdża się w 7tc i wcześniej nie ma sensu.
Ja dziękuję za ten NFZ, człowiek płaci składki i nie może mieć prawidłowej opieki dostosowanej do swojego stanu zdrowia. Chore.
Ostatecznie przełożyłam wizytę jutrzejszą co miałam na NFZ i tego dziwnego lekarza na za tydzień żeby u jakiegokolwiek prowadzić ciążę na NFZ. Przynajmniej go znam już, i przynajmniej chcą mnie przyjąć i zbadać.A jutro idę do pani doktor prywatnie.
Ja pracuję cały czas póki co zobaczymy jak będzie na kolejnej wizycie i co lekarz powieA czy któraś pracuje zawodowo jeszcze jak u was że zwolnieniem
Ja właśnie też zdalnie ale ma wrażenie że jak za długo posiedzę przed kompem mega boli mnie brzuch i nie wie czy to normalnie czy powinnam od razu w poniedziałek powiedzieć lekarzowiPracuje. W pierwszej ciąży pracowałam do 6 miesiąca, zdalnie. Teraz zobaczymy jak będzie.
Myślę że lepiej powiedzieć ja tak mam gdy za długo stojęJa właśnie też zdalnie ale ma wrażenie że jak za długo posiedzę przed kompem mega boli mnie brzuch i nie wie czy to normalnie czy powinnam od razu w poniedziałek powiedzieć lekarzowi![]()
Czekamy na wieściJa, 12:20
Mamy małego cosia, coś mamy w macicy (po raz pierwszy w życiuCzekamy na wieści![]()
Super !!Mamy małego cosia, coś mamy w macicy (po raz pierwszy w życiu) wygląd odpowiada becie i okresowi po owulacji. Pani doktor kazała myśleć pozytywnie, jedynie co to trzeba mieć z tyłu głowy, że może to być pseudo pęcherzyki bo czasami tak bywa przy ciążach pozamacicznych ale powiem Wam, ze w porównaniu z poprzednimi ciążami USG dopochwowe nie było w żadnym stopniu bolesne ani tkliwe więc żywię Wielka nadzieję. Do tej pani doktor mam się zjawić 13.04. a za tydzień mam wizytę na NFZ.Zobacz załącznik 1738564
a placilas za wystawienie zakazu pracy? ja musiałam zapłacic ale powiedziano mi że pracodawca powinien zwrócić mi te koszty ale on twierdzi że nie ma takiego obowiązku. Znalazlam nawet odpowiedni przepis w ustawie o Mutteschutz,wysłałam mu, zobaczymy co będzieJustynka ja też w Niemczech pracuje i też kazali mi iść na zakaz pracy![]()
Gratuluje cudowne wieściMamy małego cosia, coś mamy w macicy (po raz pierwszy w życiu) wygląd odpowiada becie i okresowi po owulacji. Pani doktor kazała myśleć pozytywnie, jedynie co to trzeba mieć z tyłu głowy, że może to być pseudo pęcherzyki bo czasami tak bywa przy ciążach pozamacicznych ale powiem Wam, ze w porównaniu z poprzednimi ciążami USG dopochwowe nie było w żadnym stopniu bolesne ani tkliwe więc żywię Wielka nadzieję. Do tej pani doktor mam się zjawić 13.04. a za tydzień mam wizytę na NFZ.Zobacz załącznik 1738564