reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Ja w tej ciąży mam takie ogromne postanowienie nie przytyć mega dużo.

W pierwszej ciąży przytyłam 30 kg 🙈 mam 175 wzrostu, przed ciążą ważyłam 65 kg, a do porodu szłam z 95 kg. Czułam się jak słonica i strasznie nie chcę powtórki 😅

reklama
Ja w tej ciąży mam takie ogromne postanowienie nie przytyć mega dużo.

W pierwszej ciąży przytyłam 30 kg 🙈 mam 175 wzrostu, przed ciążą ważyłam 65 kg, a do porodu szłam z 95 kg. Czułam się jak słonica i strasznie nie chcę powtórki 😅
ja przytylam 26kg 🫣 zdążyłam 22kg zrzucić🤯 ja nie potrafiłam się powstrzymać 😂🤯🫣

Ostatnia edycja:
Ja w jednej ciąży +16 kg w drugiej + 14 kg w drugiej startowałam z podobną waga jak teraz ... Chciała bym żeby tym razem było trochę mniej na + ale oby nie więcej 🫣🤣
Pocieszam się że latem apetyt mniejszy i więcej je się warzyw i owoców sezonowych i łatwiej spacerować niż zima
Jakoś to będzie kobietki

Ja w jednej ciąży +16 kg w drugiej + 14 kg w drugiej startowałam z podobną waga jak teraz ... Chciała bym żeby tym razem było trochę mniej na + ale oby nie więcej 🫣🤣
Pocieszam się że latem apetyt mniejszy i więcej je się warzyw i owoców sezonowych i łatwiej spacerować niż zima
Jakoś to będzie kobietki
Ja w swojej pierwszej ciąży (pozamaciczna z pęknięciem jajowodu), która zakończyła się w 10tc przytyłam z 43kg do 57kg. 😬 Wczoraj zerknęłam w historię ciąż w kalendarzyku. Wiadomo to była nieprawidłowa ciąża, po operacji nie ruszałam się za dużo. Ale dziwne żeby aż tyle przytyć.
Teraz mam nadzieję, że będzie na tyle dobrze, że będę mogła być jak najbardziej aktywna w ciąży.

Ja w swojej pierwszej ciąży (pozamaciczna z pęknięciem jajowodu), która zakończyła się w 10tc przytyłam z 43kg do 57kg. 😬 Wczoraj zerknęłam w historię ciąż w kalendarzyku. Wiadomo to była nieprawidłowa ciąża, po operacji nie ruszałam się za dużo. Ale dziwne żeby aż tyle przytyć.
Teraz mam nadzieję, że będzie na tyle dobrze, że będę mogła być jak najbardziej aktywna w ciąży.
Ja ogólnie ważę 100kg i mam nadzieję że dużo nie przytyję ale mąż powiedział że jak przytyję i tak będę mu się podobać 😄

reklama
A czy któraś pracuje zawodowo jeszcze jak u was że zwolnieniem
Ja chciałam pracować jeszcze ale ponieważ ciąża w tym wieku jest z automatu traktowana jako wysokiego ryzyka + pracuje fizycznie + kontakt z chemią więc lekarz dał zwolnienie do końca pracy a w pracy powiedzieli że mam iść na zakaz pracy więc pilnuje ogniska domowego 🤣🙃

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry