reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 19 kg, w drugiej miałam już cukrzycę ciążową i przytyłam 8, w trzeciej 5 i w ostatniej tylko 2 kg, ale starrowałam z dużo wiekszą wagą niż przy poprzednich ciążach. Co do pracy ja mam swoją działalność i narazie planuje normalnie pracować, tak jak do tej pory.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Ja ogólnie ważę 100kg i mam nadzieję że dużo nie przytyję ale mąż powiedział że jak przytyję i tak będę mu się podobać 😄
Masz wspaniałego męża 😊

ja w pierwszej ciąży przytulam 22 kg ale szybko wróciłam do formy (mimo że nie karmiłam piersią), w drugiej 12 kg i też dość szybko wróciłam do formy. mam nadzieję że teraz też będzie bliżej 10 kg na plusie niż 20 🙈🤣 aczkolwiek mam apetyt na niezdrowe rzeczy więc boję się że jednak będzie gorzej

A czy któraś pracuje zawodowo jeszcze jak u was że zwolnieniem

ja pracuję w Niemczech, wczoraj dałam pracodawcy zakaz pracy bo nie chce mnie widzieć w pracy 🙈 ale chyba będę musiała wejść z nim na "wojenna ścieżkę" bo nie możemy się dogadać w pewnej kwestii

Witam serdecznie wszystkie nowe Panie 💐😊

Powiem Wam dziewczyny że ja się poddałam wczoraj wieczorem i wjechała pierwsza tabletka Bonjesty. Czy dziś już jest lepiej? Chyba jeszcze nie, aczkolwiek psychicznie chyba tak bo mam zamiar robić na obiad kebaba, ale takiego z domową pieczoną bułką 😁

Ale zrobiłaś mi pomysł na obiad 😁 chociaż już ugotowałam żurek 😜 ale może jutro zrobię takiego kebaba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry