KurpieCześć!! Super, że jesteście!
skąd jesteście ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KurpieCześć!! Super, że jesteście!
skąd jesteście ?![]()
A tyKurpie
Ooo ciekawie! Bylam kiedys u was z klasą na wycieczceKurpie
Szczerze ostatnio Warszawy mam dośćOoo ciekawie! Bylam kiedys u was z klasą na wycieczce. (Ja Warszawa)
Hej,hej ! Ja też mam pierwsze dziecko z in vitro . Wiem przez co musiałaś przejśćWitam 06.03 transfer,16.03 beta 292, 19.03 beta1413 w piątek USG udało się po 10 latach starania ale boje się strasznie co będzie dalej
Jak mogę się zapytać za którym razem się udaloHej,hej ! Ja też mam pierwsze dziecko z in vitro . Wiem przez co musiałaś przejśćpiękną beta !
![]()
To jest nas dwieJak wszystko będzie dobrze to będę miała najpiękniejszy prezent na urodziny i to 40![]()
Witam 06.03 transfer,16.03 beta 292, 19.03 beta1413 w piątek USG udało się po 10 latach starania ale boje się strasznie co będzie dalej
Witamy fajnie że robi się nas więcej.Witajcie dziewczyny!
Nieśmiało dołączę do grona listopadowych mamusiek
Beta HCG w sobotę 2630. Dziś byłam na szybkiej wizycie u ginekologa (pracuje w przychodni więc dosłownie doktor tylko „zajrzała” - zrobiła USG). Jest zarodek, póki co nie było jeszcze bijącego serduszka.
Wg miesiączki dziś jest 5+3, planowana data porodu 20.11.2026. Następna wizyta u ginekologa 07.04.![]()