• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Dziewczyny przepraszam że nie odzywałam się ostatnio ale miałam parę dni odpoczynku od tel
I w sumie to muszę się z Wami pożegnać jestem świeżo po wizycie i niestety dziecko przestało rosnąć i nie słychać serduszka , mam skierowanie do szpitala na oczyszczenie jutro z rana mam się stawić i zobaczymy co powiedzą
Życzę wam dużo zdrówka i waszym dzieciom 😘
Bardzo mi przykro 😥 Przytulam 🫂 Jakbyś chciała to pisz, zawsze wesprzemy słowem i możesz się tu wygadać ...😢

reklama
Dziewczyny przepraszam że nie odzywałam się ostatnio ale miałam parę dni odpoczynku od tel
I w sumie to muszę się z Wami pożegnać jestem świeżo po wizycie i niestety dziecko przestało rosnąć i nie słychać serduszka , mam skierowanie do szpitala na oczyszczenie jutro z rana mam się stawić i zobaczymy co powiedzą
Tak strasznie mi przykro 😥💔 kochana trzymaj się cieplutko, tule Cię mocno i jeśli potrzebujesz to pisz do nas. Pozwól sobie na ból, masz prawo przeżywać żałobę. Wszystkie tu jesteśmy myślami z Tobą ❤️

Ja byłam rano na pobraniu krwi na tsh, resztę badan z karty zrobię pozniej. Ale ze mi w 1 ciazy wyszła niedoczynność tarczycy i złapałam na jutro konsultacje z endokrynologiem to polecialam ;)
daj znać jak wynik!
u mnie w ciążach TSH lubiło sobie skoczyć do góry, teraz badałam i mam 1 chociaż jeszcze 2 tygodnie temu było 3,3 🤔 po szpitalu w lutym przestałam brać euthyrox, bo się obraziłam na cały świat i stwierdziłam, że nie będę nic łykać 🙈 ale odkąd test wyszedł pozytywny to wróciłam do tabletek

Bardzo mi przykro … tule bardzo mocno :( miałaś jakieś sygnały , że jest coś nie tak ? ;(

Przykro mi, trzymaj się 💔❤️

Bardzo mi przykro … tule bardzo mocno :( miałaś jakieś sygnały , że jest coś nie tak ? ;(
Kompletnie żadnych sygnałów.
Teraz miałam badanie przez jakąś inną panią doktor , i nie wiadomo co robić na USG tak jak wczoraj widać że coś pulsuje jakby serce i nadal jest za małe 6+2 a powinno być 8+5 ale serca nie słychać czekamy aż ordynator będzie miała chwilę i znów zbadają żeby mieć pewność

reklama
Już po badaniu . Pani doktor powiedziała że serduszka nie ma ,że był bardzo duży woreczek żółciowy i to świadczy o tym że najprawdopodobniej była jakaś duża wada . Dostałam już tabletki i muszę leżeć jutro kontrol
Dziękuje że mogłam się wygadać że byłyście że mną do końca . Jesteście wszystkie wspaniałe i życzę wam wszystkiego co najlepsze❤️
Żegnam i cieszcie się swoimi ciałami i rośnijcie kochane 😘

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry