Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo mi przykroPęcherzyk zmniejszył się w porównaniu z pierwszym USG, na USG w szpitalu zmienił położenie. Krwi sporo, jakbym dostała miesiączkę. Niestety jestem w trakcie poronienia, w domu już poczułam jak skrzepy ze mnie wychodzą.
Jesteśmy zrozpaczeni.
Teraz już tylko in vitro.. bo mam dość
Ej przecież masz w brzuchu zajączka wielkanocnego
Maggie nie wiem co powiedzieć, myślami jestem z TobąDziewczyny u mnie to chyba koniec, mam żywa krew jak przy okresie. Czekam na partnera żeby po mnie przyjechał i jedziemy na oddział
Bardzo mi przykro…Pęcherzyk zmniejszył się w porównaniu z pierwszym USG, na USG w szpitalu zmienił położenie. Krwi sporo, jakbym dostała miesiączkę. Niestety jestem w trakcie poronienia, w domu już poczułam jak skrzepy ze mnie wychodzą.
Jesteśmy zrozpaczeni.
Teraz już tylko in vitro.. bo mam dość
Ja dostałam ze względu na wcześniejsze straty.Też czekam na pierwsze
Dziewczyny, w jakim celu bierzecie duphaston/luteine?? Jestem w tym trochę zielona
Hej. Nie nastawiaj się negatywnie. Jest pęcherzyk i ciałko żółte co oznacza że niedługo się pojawi zarodek.Tak nawet mówił mój lekarz jak przyszła i też to było widać. Pozatym wcześniej sama pisałaś że pewnie przesunęła Ci się owulacja więc ciąża młodsza pewnie. Co mówi lekarz ?Hej dziewczyny. U mnie chyba niestety znowu nic z tego nie będzie. Jest pęcherzyk i ciałko żółte niestety zarodka nie widać. Lekarz kazał zbadać przyrost bety bo mówi że przy naturalnych ciążach takie rzeczy się zdarzają, ale ja się przestałam już łudzić.
Bądź dobrej myśliHej dziewczyny. U mnie chyba niestety znowu nic z tego nie będzie. Jest pęcherzyk i ciałko żółte niestety zarodka nie widać. Lekarz kazał zbadać przyrost bety bo mówi że przy naturalnych ciążach takie rzeczy się zdarzają, ale ja się przestałam już łudzić.