reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

ixidixi - pierwsze ładniejsze :)

Na ślubie raczej nie było widać, dopiero mi brzuszek 1-2 tyg po wyskoczył. Wszyscy raczej wiedzieli że czekamy na dzidziusia, a ci co nie wiedzili po moim wyglądzie się nie domyślili raczej. Tylko że my się chwaliliśmy wszystkim:) Ale sukienkę miałam taką w stylu józefinka, potem wkleję zdjęcie.

ayla1- rodzę chłopczyka najprawdopodobniej w Rydygierze, termin mam na 16 listopada. A z imieniem mamy problem, bo cały czas miała być Małgosia ;) Póki co podoba nam się Bartuś , ale to jeszcze do przedyskutowania.

reklama
vengo mamy to Blanco... szczerze mówiąc wcześniej nie zwróciłam uwagi, że tak się nazywa:) po prostu chcieliśmy, żeby było większe czyli 140x70:):)

Dzięki Goosiek :-), holly101 daj znać jak dojadą mebelki jak to jest z łóżeczkiem Barcelona bo nie mogę się zdecydować czy to większe czy mniejsze.. :sorry:

Ostatnia edycja:
ayla1 - Gratuluję bliźniaków!!:):):)
Ja też nad Ujastek się zastanawiam, bo mój gin tam pracuje. Ale boję się tej masówki i tego że po 2 dniach mnie wyrzucą a mały dostanie np żółtaczki i będziemy się z tym męczyć w domku.
W Rydygiera mam poleconą położną do opłacenia więc jestem spokojniejsza.

A ja zamówiłam pościel, wczoraj dotarła. Jest śliczna :)
811612niebieski%20baldachim.jpg

reklama
Do góry