reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

reklama
bardzo ladna ta posciel aniusia i cena taka nawet my juz upatrezlismy w sklepie za 150 zl komplet tyle ze bez przybornika ale dla mnie to nie problem :-)

Ja juz kupilam lozeczko dla mojej niuni zdecydowalam sie jednak na drewniane bo ogladalam turystyczne ale to podwieszenie nie jest dla mnie stabilne... a malutkiego dziecka nie bede klasc na sam dol wiec zdecydowalismy ze kupimy turystyczne jak mala podrosnie... wtedy to drewniane damy do moich rodzicow a turystyczne wezmiemy do siebie... za drewniane dalam tylko 100zl

jak bedzie zlozone to wysle wam zdjecie

To łózeczko "RAFAŁ" kosztuje jednak ponad 500 zł ale z materacem, ja mysleałam o "RADKU', bo tez jest fajne i tansze bo ok 300-350 zł tez tej samej firmy ;-)

Tak własnie myślałam, ze za ładnie wyglada to łózeczko na zdjęciu jak na 300zł:szok:
Oprocz tego ze sliczne, to jeszcze pomysłowo umieslili w nim szufladę - wyzej od ziemi i zdaje sie mozna uniknąć obijania palców u nóg :-p
Mój facet oszalał.
Ja oszaleję jak je kupi... bo to sporo kasy :baffled:

ANIUSIA - dziękuję slicznie za linki!!

śliczna pościel Puchatko..naprawdę i inna niże do tej pory widziałm :) chyba się skuszę na taką i wtedy miałabym juz na zmiane ;)

no właśnie podobało mi się to że jest inna i nawet mojemu mężusiowi się spodobała co jest raczej wyjątkiem bo jego ciężko przekonać do czegokolwiek w domciu już ją obdotykałam i wydaje się solidna no i z tego co wiem od jednej z grudniówek to nie traci kolorków po praniu:tak::tak::tak::tak:

reklama
Puchatko super pościel i extra cena :) no i widze ze ten sprzedawca ma również pościel bez ochraniaczy na łóżeczko :) a włąśnie takiej szukałam ;-)

Do góry