passingby
Fanka BB :)
passingby raz powiedziąłam ci żebyś nie mówia o czymś czego nie widziałaś....
ale to juą tam jak sobie wolisz... wszystko zależy od wychowania jakie się z domu wyniosło.....
Ab alio exspectes, alteri quod feceris - ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
passingby raz powiedziąłam ci żebyś nie mówia o czymś czego nie widziałaś....
ale to juą tam jak sobie wolisz... wszystko zależy od wychowania jakie się z domu wyniosło.....
wdz ę że ty Chyba się tu ptrzyszłaś jak to sma powiedziałaś kiedyś "wylansować" i nudzisz si w domu może przeszłabyś się na spcer i przejdzie...Ab alio exspectes, alteri quod feceris - ;-)

no i nic dodać, nic ująć!To podforum powinno nosić nazwę " Pokłóćmy się" .Dziewczyny , czy naprawdę jest sens kłócić się o takie bzdury? Szkoda naszego zdrowia i naszych maluszków. Jeżeli rzeczywiście to podforum jest niepotrzebne i jego pojawienie się nie ma swojego uzasadnienia to z pewnoscią umrze ono śmiercią naturalną jak kilka innych....
Więcej uśmiechu na nowy dzień mamusie :-)
A ja bym chciała pogadać o tym co dzieje się w moim mieście z dziewczynami, które już znam i które rodzą w tym samym m-cu co ja. To co, przywracamy wątki poszczególnych miast na "listopad 2009" ?ja wolę tu pisać o takich rzeczach jak sex, między dziewczynami z którymi się już znamy na forum od jakiś 5 miesięcy niż na ogólnym gdzie każda jest na innym etapie ciąży i nie wiadomo jak to odnosić) ale jeślibyśmy miały szukać ogólnych wątków we wszystkich tematach to brzuszki wklejałybyśmy na galeri brzuszków, inne wątki też pewnie byłyby na ogólnym, a u nas zostałoby tylko listopadówki
)