Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
osobiście z wizyt jestem bardzo zadowolona jest przyjemny delikatny, ale powiedzcie jak co do rodzenia czy bedzie przy mnie jak to będzie mniej więcej wyglądało i takie tam :-( wiecie "ten pierwszy raz" troche stresuje
żadnych uchwytów i podparcia pod plecy... cały czas starałam się żeby nie pójść pod wodę ;-)Marzyłam kiedy pozwolą mi wyjść... i ledwo wyszłam, bo gdyby nie pomoc męża i położnej, to nie da rady pokonać tego wannowego rantu z gigantycznym brzuchem i skurczami
Porównując to w trakcie porodu o wiele lepiej się czułam pod prysznicem.

Jak moje koleżanki co chodziły prywatnie do dr Maz. jak rodziły, to on nie przybył na ich porody. Ale dały sobie radę świetnie z pomocą personelu z dyżuru. Położne są na Kraśn. naprawdę fachowe i pełne cierpliwości. Bardzo miłe. Ale ta ich wanna do porodów, to porażka.żadnych uchwytów i podparcia pod plecy... cały czas starałam się żeby nie pójść pod wodę ;-)Marzyłam kiedy pozwolą mi wyjść... i ledwo wyszłam, bo gdyby nie pomoc męża i położnej, to nie da rady pokonać tego wannowego rantu z gigantycznym brzuchem i skurczami
Porównując to w trakcie porodu o wiele lepiej się czułam pod prysznicem.
P.S. i nie wspominaj dr.Maz. o tym ,że szukasz porad w internecie... niecierpi go.... ;-)![]()
wiesz wczoraj byłam u niego w nocy....... złapały mnie zatoki i własciwie rzuciło mi się nawet na oczy....... zadzwoniłam do niego i kazał mi natychmiast do siebie przyjechać, przypisał mi antybiotyk....... i normalnie się rozpływam, gorączka chyba mnie zaczyna łamać i ogólnie tak jakoś mi słabo........ :-(