reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Hej hej
Ja co prawda nie "żyje" już w Lubinie,ale wychowałam tam się. Mieszkałam tam 18 lat i moge powiedzieć,że to moje miasto rodzinne.
A skąd jesteś dokładnie?
Tęsknie za tym miastem ;-)
Ja co prawda nie "żyje" już w Lubinie,ale wychowałam tam się. Mieszkałam tam 18 lat i moge powiedzieć,że to moje miasto rodzinne.
A skąd jesteś dokładnie?
Tęsknie za tym miastem ;-)
paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
Hej dziewczyny jestem z lubina urodzilam 26.05.07 Julcia wazyla 2850 g to kiedy jakis spacerek
i jak tam wasze pociechy
pozdrawaimy
;-)

Na spacerek chętnie, ale mieszkam w Tymowej, więc do miasta jechać raczej na spacer mi się nie chce, jak muszę to jadziemy z małą na zakupy.Hej dziewczyny jestem z lubina urodzilam 26.05.07 Julcia wazyla 2850 g to kiedy jakis spacereki jak tam wasze pociechy
pozdrawaimy
;-)
Widzę że Julcia ważyła tyle co Celinka. A mała uczy się siedzieć, ząbki jej idą więc marudzi, chociaż dzisiaj na zakupach była grzeczna

Jak się czujesz w roli mamy, gdzie rodziłaś?
Ja na Bema i nie żałuje.
paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
Hej!!!!
jagna rodziłam na bema i tez jestem zadowolona tym bardziej ze mialam mila położną;-) i lekarza. porod wspominam mile rodzilam razem z mezem
:-)z 4 na 5 lipca odeszly mi wody zero skurczy rano pod kroplowke i o 14.15 urodzilam
jako mama czuje sie cudownie choc nie ktorzy uwazali ze nie spelnie sie w tej roli ze wzgledu na wiek:-( ale coz jak tylko zobaczyłam Juleczke wiedzilalm ze jestem do tego stworzona radze sobie świetnie choc czasmi biora mnie na nia nerwy
a ty rodzilas sama??? czy cesarka?
moja Niunia tez z dnia na dzien robi postepy juz ladnie chodzi
z czego jestem taka dumna
a powiedz mi urodzilas w terminie? ja w 8 miesiacu pozdrawiam goraco
jagna rodziłam na bema i tez jestem zadowolona tym bardziej ze mialam mila położną;-) i lekarza. porod wspominam mile rodzilam razem z mezem

paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
Dziewczyny!!!!! siedze sama w domku z Juleczka i na specerki tez same chodzimy!!! piszcie jestem z lubina moze znadziemy jakis wspolny temat
pozdrawiam goraco lubinanki:-):-) piszcie dziewczyny bo samemu nudno

Witam.
Jestem mamą Celinki, mała urodziła się 09.01.2008. Mieszkam w okolicach Lubina i też sama na spacery chodze, mimo że są dzieci mniej więcej w jej wieku, tylko że mamy są po 30 a nawet 40 i z małolatą zadawać się nie chcą.
Celinka rozwija się dobże, ale chętnie podpytam się co nieco mamy starszej stażem
. O ile wolno mi będzie?
Pozdrawiam
Jestem mamą Celinki, mała urodziła się 09.01.2008. Mieszkam w okolicach Lubina i też sama na spacery chodze, mimo że są dzieci mniej więcej w jej wieku, tylko że mamy są po 30 a nawet 40 i z małolatą zadawać się nie chcą.
Celinka rozwija się dobże, ale chętnie podpytam się co nieco mamy starszej stażem

Pozdrawiam
Rodziłam sama, mąż nie chciał być ze mną. Miałam też miłom położną i lekarza który mi pomagał. Urodziłam w terminie o 17:35, a mówili że urodze po terminie. Poród był ok dopuki kroplówki mi nie podłączyli, bo na 8 cm się zaczymało, i przebijanie pęcheża niezbyt miłe było ale miało to wznowić akcje, więc się zgodziłam.Hej!!!!
jagna rodziłam na bema i tez jestem zadowolona tym bardziej ze mialam mila położną;-) i lekarza. porod wspominam mile rodzilam razem z mezem:-)z 4 na 5 lipca odeszly mi wody zero skurczy rano pod kroplowke i o 14.15 urodzilam
jako mama czuje sie cudownie choc nie ktorzy uwazali ze nie spelnie sie w tej roli ze wzgledu na wiek:-( ale coz jak tylko zobaczyłam Juleczke wiedzilalm ze jestem do tego stworzona radze sobie świetnie choc czasmi biora mnie na nia nerwy
a ty rodzilas sama??? czy cesarka?
moja Niunia tez z dnia na dzien robi postepy juz ladnie chodzi
z czego jestem taka dumna
a powiedz mi urodzilas w terminie? ja w 8 miesiacu pozdrawiam goraco
My mamy teraz trudny okres, ząbki idą, smaruje dziąsełka bobodentem i podaje granulki homeopatyczne. Mam nadzieję, że ząbki już zaniedługo wyjdą. Mimo niedogodności Celinka nauczyła się raczkować, a raczej robić coś pomiędzy raczkowaniem a pełzaniem, siadać umie ale nie chce jej się, woli raczkować.
Pozdrawiam Jagna!!!
reklama