reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
agnieszka ja tez juz jestem glodna przez ciebie:)

dziewczyna o ktorej wam wczoraj pisalam urodzila dziewczynke wazy 3100g, ale sie ciesze a z drugiej strony jej bardzo zazdroszcze wiem ze nie powinnam ale ja tez bym chciala zeby moja Córeczka byla ze mna

Hej wszystkim :)

sylwetka- ja nie czuję żebym miała być pierwsza w kolejności ;) Ale tej małpy @ dalej nie ma... A to już 43 dzień cyklu :( Ja mam długie do 40 dni, ale to już naprawdę za długo. Muszę się chyba do lekarza wybrać, ale kompletnie nie mam kasy:( U fryzjera od maja nie byłam... I nie zapowiada się żeby iść. Cienko ostatnimi czasy u nas. No, ale może będzie lepiej kiedyś , mam taką nadzieję.

Zrobiłam sobie kawę właśnie, więc piję i życzę Wam miłego dzionka!
Buźka dziewczyny, a dla naszych Aniołeczków światełko
[*]
.

reklama
Do góry