reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Andrzejku za wczoraj (*)

Karolku (*)

Mamo Natalki pięknie ma Twoja córeczka, widzę że w waszej rodzinie już druga dzidzia zmarła :-( w mojej rodzinie też tak jest, od męza babci synuś zmarł po porodzie, a od mojej babci 18letnia córka :-( światełko dla nich (*)

Dziewczyny byłam wczoraj w TK maxxie kurcze jakie piekne lampiony widziałam, miałam kupić Filipkowi ale było tyle ludzi...były takie z wycietym reniferkiem, serduszkiem i choinką, śliczne...białe, szare czerwone....

Ostatnia edycja:
reklama
Ewuś wszystkiego naj najlepszego!!!
urodziny59.gif

Karolek [***]
Aniołki [***]

Bibiano Z naszą córeczką pochowana jest mojego męza babci córcia,która żyła raptem 4 miesiące.Postanowilismy że dzieciątka pochowamy razem,razem będa się bawic a ciocia będzie czuwać nad młodszym aniołkiem.Zrobiliśmy nowy pomniczek dla iskierek i teraz maja piekny wspólny domek.

Dzisiaj mam kiepski dzień kochane,są niby moje imieniny ale prosiłam wszystkich że w tym roku ich nie obchodzę bo niechcę prezentów,nie chcę życzen które i tak mi nie poprawią humoru i nie dodadzą żadnego wsparci,a jedynie tylko mogą pogrążyć.Na dzisiaj miałam termin porodu kobietki i poprostu jakoś tak cięzko jest na sercu,niech ten dzień jak najszybciej już minie. :-(((((

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

Karolku(*)
Aniołeczki(*)

Mamo Aniołeczka Natalki, to smutny dzień dla Ciebie.
Jak byłam na porodówce, urodziła dziewczyna w 23tc. Maleństwo zmarło po ok. dobie. Jak mi żal było rodziców. A dzis słyszłam w tv o dzieciobójczyni. Doznałam szoku!!!!!

Mój Synio, jak na razie to spi i je. Mało kiedy kwęka. W nocy budzimy sie na cyca o 2 i 5. Małe cudo. Ciekawe jak u Domi. Pewnie juz dziewczyny w domciu!

Synku Kocham Cie (***)
Andrzejku (***) za wczoraj
Karolku (***)

Aga zagladaj do nas częściej,jak sie mieszka?

Iwonko ciesze sie ze u Was wszystko ok

Mamo Natalki wiem ze Ci ciezko,mnie ost tez naszedl dół,minęło juz 8.5 miesiąca a ja tęsknię coraz bardziej ...

Na szczęście wkońcu mija dla mnie tak ten cięzki dzien i bardzo dobrze,bo nerwowo i psychicznie nie jest dzisiaj ze mną za dobrze.Każdy za swoim malenstwem bardzo tęskni,pomimo ze nawet tyle czasu upływa a rana wciąż jest taka sama i bardzo boląca na dodatek

Kobietki a powiedzcie mi po stracie ile upłynęło czasu gdy zaszliście w upragnioną i donoszoną ciążę??

Witajcie niedzielnie.
Doły, to chyba każda z nas miewa, czasem wieksze, czasem mniejsze, niestety taki nasz los. uważam jednak, że i tak jest w nas wiele siły, skoro potrafimy żyć dalej, mając tak wielką ranę na jednym z najważniejszych organów naszego organizmu -sercu. Jesteście wielkie !!

Cześć dziewczynki,
tak jak pisałam na g że nie miałam netu tęskniłam za Wami, w te trudne dla nas dni.
Dziękuje za życzenia wszystkim bardzo bardzo-buziaki dla Was wszystkich.

Dominiczko gratulacje z okazji narodzinek córeczki dużo całusków dla Was dwóch.

Światełka dla naszych kochanych aniołków(*)

reklama
Hej dziewczynki;*
Czy którejś z was pisala Dominiczka czy już wyszly do domu z Julką???
A to u mojej Niuni w sobotę taki promyczek nam poslała:)
DSC00348.jpg

Do góry