reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

fionka suuuuuuper wyniki oki wiec wszystko ladnie idzie ku dobremu trzymam kciukaski za II kreseczki :)

eska u Ciebie tez wszystko ladnie sie uklada nic tylko wyczekiwac malenstwa :) a aniolki przesliczne to przez internet zamawialas ?

Ja wlasnie zakupie wrzosiec jest troszke gestrzy niz wrzos i ma wiecej kwiatuszkow a zaraz lukam na ta stronke co eska podalas bo nie moge sie napatrzec na te aniolki

reklama
fionka - bardzoo się cieszę, że wyniki są dobre ;)

Dziewczyny miesiąc szybko minie i nim się obejrzycie zaczniecie staranka :)

eska - śliczne te aniołki :* mnie też korci ,żeby coś kupić ... ;)

A co do kwiatków, ja się kompletnie nie znam:((

eska ​ladne ladne ja niestety tez musze cs poszukac na necie bo u mnie ciezko z takimi ladnymi zniczami a jeszcze dla dziecka to tylko pare do wyboru a jednak chcialabym zeby to byl aniolek stronke sobie zapisalam jak mi dadza znac ze nagrobek gotowy to bede wszystko szykowac zeby moj synus mial pieknie

Eska cudowne aniołeczki :)

u nas jest ok :-) pierwsze bardzo dobrze wyczuwalne ruchy maluszka były pare dni temu i od tej pory maluszek daje znac ze jest ;-)

Staraczki kochana wszytko bedzie dobrze zobaczycie zaniedługo i wy pochwalicie sie swoimi tesciorami :-) zycze wam tego z całego serca :* &&&&

Syneczku(*)
Aniołeczki(*)

Monila maluszek daje znac o sobie :) , ja pierwsze ruchy poczulam jak bylam w 19tyg silny/na kruszynka Ci rosnie a wiesz kto u Ciebie mieszka czy nie chcesz wiedziec??

Patrizia - dla informacji nie wrzosiec tylko wrzos bo one kwitną późnym latem i jesienią natomiast wrzoście sa bardzo podobne tylko kwiatuszki mają większe i kwitną w maju - podobne roślinki ale jest różnica.
Ja też kupiłam synkowi wrzosy teraz jest tyle odmian że wybrałam białe i ciemno różowe z szrozielonymi pędami są piękne jak zrobię zdjęcia to się pochwalę
Fajna ta stronka z aniołami choć u synka i tak jest ich sporo ale może coś ładnego na jesień się przyda

Dziewczynki trzymam kciuki u mnie małpa @ i to tydzień wcześniej mały ma katar ... cudnie po prostu więc
dobranoc

doczytam was tylko do końca

Aniołki buziaczki i światełka najjaśniejsze (****************
)

Dorka dobranoc i kurujcie się nam
Monila super, ja już marzę o tym uczuciu powiem szczerze....jest najpiękniejsze pod słońcem i oddałabym za nie wszystko
Patrizia u mnie niestety też nic nie ma toteż skusiłam się na zamówienie z tamtąd bo jakoś na allegro nic mnie nie urzekło bardzo

reklama
Hej :*

Monila - gratuluję ruchów;) to cudowne uczucie! Mój Staś bardzo późno dał o sobie znać, bo po 20 tyg. Ale było warto ttylllllleee czekać;))
Dorka - w takim razie zdrówka :*

A ja się zastanawiam co robić dalej, kończy mi się L4,do pracy nie chce wracać, nie wyobrażam sobie tego.. I nie wiem czy jak pójdę do pierwszego lepszego psychiatry to on da mi zwolnienie czy też nie :(

Światełka dla Was Aniołeczki
[*]
Światełka dla Ciebie Syneczku
[*]
[*]
[*]

Do góry