reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

bartkowa kochana wszystkie przez to przechodziłysmy i nadal przechodzimy.. ja np dłigop nie potrafiłam patrzec na dzieci spotkane na ulicy albo w sklepie.. a na nasza klase nie wchodziłam długo...wiedziałąm ze musze sie pomału przełamywac i zaczac przynajmniej starac sie zyc normlanie...nigdy juz nie ebdzie tak jak wczesniej ale pamietaj ze nasze aniołki czuwaja nad nami i napewno zesla nam kolejen dzieciaczki bo przeciez nasze aniołeczki napewno chca miec rodzenstwo..;)ja do dzis widzac jakies dziecko zastanawiam sie jakby wygladał moj KArolek gdyby był w eieku tego dziecka... i tak juz nam pozostanie do konca...

kochana głowka do gory bedzie dobrze..;* radze ci jesli tylko bedziesz miałą zielone swiatełko od lekarza to starajcie sie o malenstwo... kochana i zajmij sie dzis czyms... hmm moze idz na spacer ... albo do fryzjera....tak zeby odgonic złe mysli...

ja juz włosy wyprostowałam makijaz tez zrobiłam.. jeszcze tylko musze wymyslic w co sie ubrac... i czekam na meza a potem na ksiedza..;;) przychodzi ksiadz ktory robił pogrzeb mojemu Karolkowi..ehh:(

reklama
dziewczyny mam pytanie po wyjściu ze szpitala został mi przepisany "BROMERGON" na zatrzymanie laktacji miałam go brać 7 dni i tyle brałam plus 1 dzień w szpitalu czyli w sumie bralam 8 dni... minął dokładnie tydzień od kiedy go nie biorę a wczoraj wyczułam że moje piersi zrobiły się twarde i wrażliwe jak przed miesiączką... czy to mogą być poczatki zapalenia piersi czy któras z was też miała podobna sytuację...??? proszę o szybkie odp. bo zaczynam panikować...

no własnie teraz zobaczyłam odrobinkę przezroczystego płynu to chyba siara i jak ich dotykam to są twarde i bolą tak jak przed okresem... nie wiem co mam zrobić może znów brać ten bromergon...

zadzwoniłam do gin powiedziała zebym brała te proszki jeszcze przez 7 dni... więc już biore
troszkę się przestraszyłam mam nadzieje ze zapalenie się nie zrobi....
dziękuję Gosiulek za szybką reakcję :-)

nie kochana mi wogóle nic nie leciało od porodu dziś pierwszy raz coś skapneło... dlatego spanikowałam bo myślałam że jak brałam te proszki to nic już się nie będzie działo a tu masz babo placek...
no ale mam nadzieję ze będzie ok;-)

reklama
Witam nowe Aniołkowe Mamy. Żałuje że do nas dołączyłyście... :no: Piszcie kiedy chcecie i co chcecie. Każda z nas wie co czujecie. Razem będzie nam odrobinę łatwiej.

bartkowa ja miałam wziąć całe opakowanie bromergonu. Nie pamiętam ale chyba wychodziło to dłużej niz 7 dni. Myślę, że nie ma co gdybać tylko zapytać lekarza, może lepiej żeby zobaczył Twoje piersi czy wszystko z nimi ok.
Kochana jeśli jest Ci źle to płacz, krzycz rób co tylko chcesz. NIe udawaj, że jest Ci dobrze i nie tłum w sobie tego żalu. Masz prawo do wszelkiego rodzaju zachować.

Odnośnie choinki to ja też nie jestm zwolennikim sztucznej ale ta którą kupiłam dla Olguni wygląda jak żywa. Kupiłam ją w NanuNanu ale widziałam podobne również w Ikei-myślałam że to prawdziwa.
gosiulek a jak wygląda ta ledowa choinka którą kupiłaś? Mozesz wrzucić zdjęcie?

pozdrawiam Was Kochane.

Do góry