reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Bibi- trzymam kciuki!!! Zrób tego teściora i nie trzymaj siebie i nas w niepewności !!!:* Zajrzę później, póki co przyszłam do pracy i biorę się za jakąś robotę... Buźka dla wszystkich!!!:*

reklama
No to widzę, że nie tylko ja prędziutko zaglądam tutaj, żeby przeczytać dobrą nowinę. A tu Bibianka trzyma nas dalej w niepewności :-).
Frogusia zdjęcie niesamowite, ja też widzę stopę i nie musisz się martwić, że zwariowaliście, bo na pewno nie.

Ciesze sie ze Wy tez widzicie to samo co my bo juz sie bałam ...

Bibi no juz rob tescik:) my tu czekamy ....

Monila fajnie ze jedziecie-troche sie oderwiecie,dobrze Wam to zrobi

Swiatelka dla naszych Aniolkow kochanych (*)(*)(*)(*)

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczynki

Bibi trzymam kciuki
Frogusia zdjęcie nadzwyczajne

Zaraz nadrobię resztę.

Coś Wam opowiem.
W sobotę tak spontanicznie pojechaliśmy do naszych przyjaciół.Jak wyjeżdzaliśmy przyjechał do nich brat który jest zakonnikiem i ma dar uzdrawiania.Wspominałam o nim w blogu jak to był u mnie w szpitalu gdy leżałam z Karolkiem.
Następnego dnia był u mojej mamy bo głosił kazania w tamtej miejscowości.Dostaliśmy od niego książkę z dedykacją z cudami za jego wstawiennictwem.
Jak wyjechaliśmy od naszych przyjaciół pyta Renaty: Gosia to ma dwoje dzieci? Renata: Tak
Irek: a gdzie drugie
Renata: no Karolek który nie żyje
Irek: Tak,to pamiętam ale mówię o tych które żyją
Renata: cały czas się starają ale mają tylko Kacperka
a Irek taki radosny mówi: W takim razie pewnie będą mieli niedługo.

A ja od trzech dni mam wrażenie że mogę być w ciązy.Nie chcę się nakręcać i wierzyć bo ...wiadomo.Moje złe samopoczucie może być również wynikiem wzięcia sporej ilości leków na migrenę.Czekamy Jesli nie teraz to może później.
Wiem jedno że jego słowa że z drugim dzieckiem będzie wszystko dobrze trzymały mnie w drugiej ciąży.

Buziaki dla Wszystkich.

(*)(*)(*) dla dzieciaczków

Gosiulek, wzruszylam sie, wiesz...
Dziewczyny, ja chcialam WAm tylko napisac, ze codziennie modle sie za WAs i za Wasze DZieci, te w niebie i te tu na ziemi, fasolki. Prosze moja patronke Sw. Marte, aby wstawila sie za WAmi, abyscie mogly cieszyc sie darem macierzynstwa. Pamietam o WAs codziennie!

Gosiulek wiem że się boisz - sama nawet nie myślę o tym jak będę się bać jak uda mi się doczekać maluszka - ale pamiętaj że nie jestem z tym sama- Karolek cały czas czuwa nad Wami:tak:

reklama
Do góry