reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Bibi piękny awatarek
Na marginesie ja mam podobne do Twoich objawy kłucia,pobolewanie.Tak jest przed @ ale i w ciązy.
Czekajmy.Zobaczymy
Na marginesie ja mam podobne do Twoich objawy kłucia,pobolewanie.Tak jest przed @ ale i w ciązy.
Czekajmy.Zobaczymy
gosiulek73
mama K&K&A
Bibi w piątek. Nie pamiętam jak było w drugiej ciąży ale w pierwszej też nie miałam nadziei bo mnie brzuch bolał jak przed @.Byłam zła i nawet nie robiłam testu.Spóźniała się jednak i spóźniała więc zrobiłam i zobaczyłam dwie kreski.
Oby u Ciebie było podobnie
Oby u Ciebie było podobnie

Bibiana
Fanka BB :)
trzymam mocno kciuki żeby nie przylazła @....tylko wiesz ja zrobiłam test i jedna gruba krecha, przy Filipku były 2 wyraźne, no ale test robiłam ponad tydzień po @ bo nie wierzyłam, pamietam, że tez miałam bóle jak na @ nawet mocniejsze i tak mnie w dół ciągnęło....i cały czas miałam wrażenie ze juz ze mnie leci 

kaja2010
Bibi zdrowe nastawienie. Wiem, że Ci przykro. Ja w zeszłym miesiącu się tak nastawiłam i czułam, że chyba się udało, ale jednak się nie udało. Mimo wszystko póki @ nie ma to nie trać nadziei.
Gosiu trzymam też za Ciebie kciuki. Niech w końcu pojawią się dwie kreseczki.
Gosiu trzymam też za Ciebie kciuki. Niech w końcu pojawią się dwie kreseczki.
alexiaa27
Witajcie kochane!!!
mamaszymusia ciesze się że z dzidzią wszystko dobrze nie może być inaczej:-)
Bibi jeszcze nie mow chop póki się nie pojawi@ możesz być w ciąży może poczekaj z 3 dni i zró bete oby nie pszyszła...
Goisulek tobie również!Za wszystkie trzymam kciukasy niech was dopadnie te 2 krechy..
AAAaa jestem z wami cały czas ale mnie chandra dopadła..
mamaszymusia ciesze się że z dzidzią wszystko dobrze nie może być inaczej:-)
Bibi jeszcze nie mow chop póki się nie pojawi@ możesz być w ciąży może poczekaj z 3 dni i zró bete oby nie pszyszła...
Goisulek tobie również!Za wszystkie trzymam kciukasy niech was dopadnie te 2 krechy..
AAAaa jestem z wami cały czas ale mnie chandra dopadła..
Bibiana
Kaju przez te dwa lata nauczyłam sie chyba inaczej do tego podchodzić...długo nie umiałam normalnie przechodzić negatywnych testów...płakałam wyzywałam sie na męzu, krzyczałam że nigdy sie nam nie uda....tylko ze przez pierwszy rok było inaczej bo był Filipek i nawet jak było mi przykro to cieszyłam sie ze skarbu który mam obok siebie....
Kaju Tobie tez sie uda, nam wszystkim sie uda....musi
Kaju Tobie tez sie uda, nam wszystkim sie uda....musi

alexiaa27
Wszystkiem sie uda ja to wiem,wiara czyni cuda pamiętajcie!;-)
reklama
kaja2010
Bibi czyli teraz po tylu latach już lepiej znosisz te negatywne testy? A miałaś problem z zajściem w ciąże z Filipkiem?
Ja doskonale wiem co mówisz. Też się wyżywałam na mężu za nim z Julą zaszłam w ciąże. Zrzucałam na niego winę,wiecznie się kłóciliśmy....wiem, wiem straszna byłam. Teraz jest zupełnie inaczej, nawet jak się nie udaje to zawsze powtarzamy sobie, że przecież mamy już dziecko
Ja doskonale wiem co mówisz. Też się wyżywałam na mężu za nim z Julą zaszłam w ciąże. Zrzucałam na niego winę,wiecznie się kłóciliśmy....wiem, wiem straszna byłam. Teraz jest zupełnie inaczej, nawet jak się nie udaje to zawsze powtarzamy sobie, że przecież mamy już dziecko
Podziel się: