reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Zgodnie z umowa dodatkowe światełko od Wszystkich zapalone

u nas dzis lalo ale rano tak mówiłam do Kubulka zeby chociaż na 14 jak będziemy u niego na mszy na cmentarzu nie padało i wyobraźcie sobie ze gdy przyszlismy na cmentarz niedosc ze przestało lac to nawet sie rozjasnilo

Kocham Cie mój Skarbie (***)

Witam kochane;)
Za wczoraj
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*] Na cmentarzu zapaliłam największy znicz z myślą o Waszych aniolkach.
Mama Aniołeczka Natalki własnie doczytałam o chrzestnej twojego aniolka u nas też juz chrzesna była wybrana i teraz mam problem bo mama moja nalega,zebym właśnie bratowa na chrzesna dla Lenki wzięła a dla mnie to już zawsze będzie chrzesna Nicolki i nic tego nie zmieni nawet to,że chrztu nie było.
Bibi ja tez zawsze uwielbiam czytać o Filipku a szczegolnie o twoich siostrzeńcach jak o nim pamiętają i mowią.
musze wam napisać,że doszedl koło Nicolki kolejny aniołek jak byliśmy to wszystkie grobki były przysypane sniegiem ale odgarnełam i z tego nowego śnieg ale nie umiałam powiedzieć mojemu czy to chłopiec-po prostu ścisnęlo mnie tak w gardle i od razu się popłakałam i pomyslałam o Tobie Ewunia -ten chłopiec żył rok i dwa miesiące:((((Piękne duże zdjecie stoi i cudowne anioly-mam nadzieję,że nikt ich nie ukradnie im.

A dla mnie wczoraj wbrew wszystkiemu był wesoły dzień bo Nicola po raz kolejny dała znać o swoim istnieniu;-jadąc na cmentarz powiedziałam,że kupimy baloniki dla Lenki i Nicoli i szlag mnie trafił bo nie było ani jednego stoiska z balonami:(( Kupiłam znicze do dziadkow ale dla dzieci nie wpadły mi w ręce żadne i jak nigdy poszłam po znicze na sam koniec przy wejściu i jak kupowałam znicze to podszedł do nas starszy pan z BALONAMI:))) Już odjeżdzał ale niósł balony dla sprzedawczyni bo pilnowała mu stanowiska.Dla mnie to było oczywiście działanie Nicoli-to Ona go przyprowadziła -oczywiscie juz z samochodu wyciagaliśmy dla dziewczynek baloniki no i fruwa u Nicoli balonik przywiazany do rączki;) Przynajmniej jeszcze fruwał jak wieczorem do niej wróciliśmy:)))))

Faktycznie, to ewidentne znaki, że Nikolka czuwa i jest wszędzie.
U nas było tak jak u Forgusi, przez cały czas pobytu na cmentarzu nie spadła ani kropla, a jak odjeżdżaliśmy, to się strasznie rozlało, jakby ktoś płakał takimi wielkimi grochami.........

Uwielbiam te jej znaki.
U nas zaczęło kropić tak jak u was przy wyjściu ze cmentarza jak tylko wsiedliśmy do auta to się rozpadało a po 20 jadąc na cmentarz padało ostro a jak dojechaliśmy przestało;) Te nasze maluszki to mają względy u Pana Boga z pogodą:)

EWUNIA Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Niech się spełnią Twoje marzenia.Duzo spokoju,miłości i nadziei Ci życzę

Wtajam się z kawą i bólem głowy.Chyba mnie coś rozbiera.

U nas była wczoraj piękna pogoda.Cały dzień świeciło słoneczko....Tylko wiatr wiał.Zaczęło padać jak wróćiliśmy do domu wieczorem po powrocie z cmentarza.Gdzieś po 18.

Iza niesamowite.

Zajrzyjcie na g i proszę żeby każda która naprawdę chce niech napisze.

Ostatnia edycja:
Ewa wszystkiego najlepszego, dużooo zdrówka, spełnienie marzeń i ty wiesz czego jeszcze :)

U nas też wczoraj pogoda ładna była. Dopiero późnym popołudniem zaczęło padać. Iza to na pewno znak od Nicoli.
Bibi ty nie masz za co dziękować tylko częściej pisz o nim :).

A do mnie właśnie jedzie moja siostra i zostanie cały weekend:tak:.

Andrzejku (*)
Aniołki (*)

reklama
Ewuniu samych pogodnych chwil w życiu i spełnienia najskrytszych marzeń :happy2:
images.jpeg

Do góry