reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam z kawusia ;)

U nas z msza bylo tak ze jak Amelka zmarla to w dniu pogrzebu ksiadz nie chcial odprawic mszy w kosciele bo mowil ze za dzieci nie odprawia sie mszy ale ja sie uparlam i byla msza za Aniolka i rodzicow cierpiacych po jego stracie. Teraz zamowilam msze na I rocznice urodzin i ksiadz nie mial nic przeciwko zeby taka msze odprawic wiec nie wiem tak naprawde jak to jest.

Michalku (*)
Coreczko, tesknie (***)
Anioleczki (***)

MILEGO DNIA BABECZKI :)

reklama
Witam ...

u nas Karolek pogrzeb miał tak jak kazdy inny człowiek ... msza była cała .... jak zamawialismy msze na pierwsze urodzinki i rocznice smierci to ksiadz zrobił msze w wiadomej Bogu intencji ...

Mamo Natalki u nas na pewno tak jak w tamtym roku KArolek dostanie jzu na mikołaja jakies figurki mikołaja i bałwanki ;-) a na swieta tak samo jak w tamtym roku damy my ustrojona choineczke ...tylko w tym roku damy mu zywa w doniczce tez taka duza jak w tamtym roku była (w tamtym roiku mielismy sztuczna i co chwile sie przewalała ) ustroimy znowu slicnzie i bedzie miec moj aniołek :-)

zaniedługo bede zmykac do pracy ale jeszcze dzis i jutro sobota wolna wiec troszku odsapne :-p

miłego dnia kochane :*

Karolku syneczku moj najukochanszy (*) Pilnuj mamusi i tatusia ...

Aniołeczki malutkie (*)(*)

Witajcie laseczki:-)
U nas po śmierci Szymonka też była msza i pogrzeb, normalnie. Ale potem mi powiedziano, że po dziecku mszy się nie robi, tej po roku i juz takiej nie zamawialiśmy.
Co do świąt to jeszcze nie wiem, nie mam pomysłu na grobik, pewnie jakiś stroik i znicze.

Ostatnia edycja:
witam i ja sie dzisiaj z Wami:)

mam chwile czasu to do Was zajrzałam bo teskni mi sie...
co do cesarki to sama nie wiedzialam kiedy dokladnie bedzie, dowiedzialam sie rano ze ide na trakt porodowy wiec zadzwonilam do meza i mu powiedzialam, mialam nie dzwonic gdy sie dowiedzialam ze o 11 ide juz na sale i beda robic ciecie... nie chcialam dodatkowo wszystkich stresowac, niestety o 10.45 zadzwonila moja mama zeby sie dopytac co i jak i kiedy no i sie dowiedzieli...
o 11.15 slyszalam juz Julcie, oczywiscie wczesniej przezylam kolejny stres bo uslyszalam ze mala jest owinieta pepowina 2 razy ale gdy powiedziala moja gin ze zyje wszystko przeszlo...
po cesarce przez kilka dni mialam straszne bole glowy, powiedzieli ze to jakis bol punkcyjny, tak zareagowalam na narkoze, boli brzucha ani nic nie mialam...zaczely sie dopiero w domu
Jula jest takim malutkim oszustem:) zaczyna jeczec i plakac ale jak sie ja wezmie z lozeczka na lozko to spi od razu... mysle ze poprostu sprawdza czy ktos jest przy niej, najgorsze jest to ze albo mam za malo pokarmu albo jest za malo wartosciowy dla niej bo musze dokarmiac ja mlekiem z puszki:(

Czekam na nastepna zafasolkowana:) mam nadzieje ze juz nie dlugo zobacze suwaczek ciazowy i przeczytam nowe i dobre wiadomosci:)

Dla Naszych Aniołeczków Kochanych
[*]
[*]
[*]
[*]

Domi Juleczka jest sliczna taka malutka ksiezniczka :))) Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze, cieszcie sie soba i zagladaj do nas oczywiscie bo my tu tesknimy;*

Domi, to prawda ||Julcia jest śliczna, a do tego jaka cwana :-D Kiedyś, 16 lat temu położna mi mówiła, że dokarmianie powoduje iż nasz pokarm jest słabszy, mniej się go produkuje. A im częściej przystawia się dziecko do cyca, tym lepsza treść pokarmu się robi.

marka tak uzywam ale jak widac z marnym skutkiem ;( w tym cyklu odpuscilam bo bylam w PL i wiedzialam ze z bobosexu nici wiec darowalam sobie testy

reklama
Do góry