reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

As brzucholek super i taki duży :szok: właśnie na taki liczę :tak:

Bishopka na Hanie ciocie Kindzi naślemy jak nie będzie chciała sama wyjść :-D dobrze, że u niej wszystko ok.

Wiolu cieszę się, że parka, bo tak przeczuwałam....ale jakby było dwóch chłpców też bym się cieszyła....no z dwóch dziewczynek tez :-D ale jakby córeczki były to by się w wieku dojrzewania nie lubiły czhyba, bo każda by inna była i pewnie zazdrosne o siebie by były :-D a między dziećmi jednej płci jest większa więź bo wspólne zainteresowania...

A Wojtuś był u mnie w nocy, ale z niego fajny chłopczyk i taki wesoły i ruchliwy :tak: wszędzie go pełno, jeździł na rowerku biegowym ( nie wiedziałam, że mają je w Niebie) jeździł jak szalony i cały czas wołał Michałka od Marki, jak Michałek z nim jeżdził to nagle zjawiła się cała Aniołkowa Banda :szok: jej ile tych rowerków biegowych, stałam i patrzałam jak mi przed oczami śmigają, nigdzie Filipka nie widziałam ale musiał się ścigać więc nie dziwie się że nie miał czasu z mamą pogadać. A Wojtus i Michałek na bardzo szczęśliwych wyglądali....

reklama
Bibi- a czy mojego Piotrusia gdzieś widziałaś? :) Twoje sny są poprostu niesamowite!
Super że wszystko u Was w porządku, i tak będzie do końca:* Już się Fifi o to zatroszczy:*

Bibi- Ty to masz sny!!! Dziękuję!!! Ruchliwy, jak bracia :-D Zawsze sie smieję, ze moje dzieci do spokojnych nie należą, i rowery uwielbiają... U naszych Aniołków już wiosna... Jak przeczytałam Twój sen, to przypomnialam sobie swoj, ale dawno juz, niedługo po odejściu Wojtusia. Snilo mi się, ze na krześle u mnie w domu siedzial chlopczyk, wiedzialam, ze to aniolek, ale nie moj Wojtuś, bo byl duzy, tak na prawie 4 latka wyglądał, blondynek, włoski dłuższe, kręcone...ale w tym śnie nie słuchałam go, tylko nakrzyczałam...I zła jestem, ze nie słuchałam małego aniołka...Teraz wrócił te mój sen ze zdwojoną siłą, chociaż go zapomniałam...

Hana- prosze słuchać mamy i wychodzić!!!

Mamo Natalki- piekny ten koszyk, jeszcze takiego nie widziałam.

Sylwuś
zgadzam sie. To samo powiedział mi rano kolega z pracy.

Nati na pewno był, ale oni tak na tych rowerkach peędzili....jak strusie pędziwiatr :szok:

Aga jak dla mnie to by było za póxno, bo ja taka ciekawska że juz bym musiała wiedzieć czy wszystko ok....a który to będzie tc?

Hmm a dasz radę tak długo wytrzymać :-p ja byłam w 5tc i już było widać dwa dzidziole (też licząc od OM) ale 7 tc to nie za późno zależy od tego czy Ty dasz radę tak długo wytrzymać.

Bibi ty to masz sny,super. Mam nadzieję, że i mi kiedyś się Aniołkowa Banda się przyśni.
Sylwetka dobre hehehe
As ja wiem o tym, że powinnam go przystawiać nawet jak mi się wydaje, że nie mam pokarmu, ale ja nie mam sumienia patrzeć jak on się męczy. Wtedy mi się wygina, piszczy, płacze, a jak dam mu butle w takiej sytuacji to pociągnie troche i nawet nie wiem kiedy uśnie. Tak jak Bishopka mówi, zgubi jak zacznie chodzić czy raczkować. Nawet jak już się cieplej zrobi, wyjdziemy na dwór to też tak o jedzeniu mam nadzieję myśleć nie będzie.
Haniu słuchaj mamy :).
Mamo Natalki cudny koszyk zdolniacho :)
Domi współczuje, oby dzielnie Julcia zniosła szczepienie &&&
Aga ja do swojego gina jakoś w 8tyg poszłam.

Wojtusiu(*)
Aniołki(*)

Witam dziewczyny,

aga
widzę, że z moich stron jesteś :D ja w zg pracuję. A powiedz mi masz już wybranego lekarza?
Bibi a boich bliźniaków tam na tych rowerkach nie było? :) w 5 tygodniu widziałaś 2 fasolki? wow :) U mnie drugi maluch się ujawnił dopiero w 8 tc. Wcześniej na 2 USG był jeden. Ale mieliśmy niespodziankę!

reklama
Do góry