Bibiana
Fanka BB :)
As brzucholek super i taki duży
właśnie na taki liczę 
Bishopka na Hanie ciocie Kindzi naślemy jak nie będzie chciała sama wyjść
dobrze, że u niej wszystko ok.
Wiolu cieszę się, że parka, bo tak przeczuwałam....ale jakby było dwóch chłpców też bym się cieszyła....no z dwóch dziewczynek tez
ale jakby córeczki były to by się w wieku dojrzewania nie lubiły czhyba, bo każda by inna była i pewnie zazdrosne o siebie by były
a między dziećmi jednej płci jest większa więź bo wspólne zainteresowania...
A Wojtuś był u mnie w nocy, ale z niego fajny chłopczyk i taki wesoły i ruchliwy
wszędzie go pełno, jeździł na rowerku biegowym ( nie wiedziałam, że mają je w Niebie) jeździł jak szalony i cały czas wołał Michałka od Marki, jak Michałek z nim jeżdził to nagle zjawiła się cała Aniołkowa Banda
jej ile tych rowerków biegowych, stałam i patrzałam jak mi przed oczami śmigają, nigdzie Filipka nie widziałam ale musiał się ścigać więc nie dziwie się że nie miał czasu z mamą pogadać. A Wojtus i Michałek na bardzo szczęśliwych wyglądali....

Bishopka na Hanie ciocie Kindzi naślemy jak nie będzie chciała sama wyjść

Wiolu cieszę się, że parka, bo tak przeczuwałam....ale jakby było dwóch chłpców też bym się cieszyła....no z dwóch dziewczynek tez

A Wojtuś był u mnie w nocy, ale z niego fajny chłopczyk i taki wesoły i ruchliwy